Horoscop ianuarie 2022 pentru BALANŢĂ. Daniela Simulescu: "VINDECAŢI relaţiile cu familia!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

BALANŢĂ / cei cu ascendent în BALANŢĂ

Venus, guvernatorul tău, e retrogradă la începutul anului. Ceea ce înseamnă că tu ai de ajustat, de corectat, de reluat nişte situaţii, majoritatea în sânul familiei, respectiv relaţiile cu părinţii, relaţiile cu ceilalţi membrii ai familiei sau poate cu partenerul/a sau poate cu locul unde stai. Eşti mulţumit? Vrei să schimbi? Vrei să te muţi? Vrei să aranjezi? Vrei să mai cumperi ceva? 

Plus că şi Mercur va retrograda acolo, undeva de pe 14 ianuarie, până pe 4 februarie. Nu îţi mai place locul unde stai. Dacă nu poţi să te muţi, vrei să aranjezi sau apar stricăciuni în casă şi trebuie să le rezolvi.

Aveţi în casa a 3-a pe Marte. E o lună bună pentru chestiuni administrative, pentru procese, pentru acte, documente, studii, comunicare, gândire, dezbateri, idei, negocieri şi este o lună bună pentru investiţii în ceea ce vă priveşte.

Pentru că Marte va intra în Capricorn pe data de 24 ianuarie, veţi vedea că partenerul va deveni mult mai încăpăţânat. Nu veţi înţelege ce se întâmplă.

Pe urmă, Venus îşi va opri retrogradarea în data de 29 ianuarie. Parcă nu sunteţi ascultaţi, auziţi. Dar nu trebuie să fiţi ascultaţi sau auziţi. Trebuie să vă daţi seama dacă voi sunteţi bine. Dacă nu sunteţi bine, lucraţi la voi înainte de a le spune celorlalţi: "Nu ai făcut! Nu ai dres! Unde a fost? Ai venit târziu!"

Încercaţi să nu vă mai oglindiţi în ceilalţi pentru că nu vă ajută cu nimic în ianuarie. Mai degrabă, gândiţi-vă la propria persoană.

V-aş recomanda, în ianuarie, să mai vindecaţi din relaţiile pe care le aveţi cu membrii familiei pentru că de acolo porneşte totul şi să vă gândiţi să staţi într-un loc care să vă priască pe tot parcursul anului.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru BALANŢĂ sau cei cu ascendent în BALANŢĂ, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel