Horoscop ianuarie 2022 pentru BERBEC. Daniela Simulescu: "Un început de 2022 foarte PUTERNIC!"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

BERBEC / cei cu ascendent în BERBEC

În prima parte a lunii ianuarie, ţi se pare că eşti stăpânul lumii, că le poţi face pe toate, le poţi duce pe toate. Cu Marte în Săgetător, ai impresia că nu există limite pentru tine. Spiritul de aventură este uimitor.

Când te întorci la serviciu, eşti mai energic ca niciodată. În partea socială, cu prietenii, ai tot felul de iniţiative, de idei, ai energie, ai forţă, ai vitalitate.

E adevărat că în casa a 10-a vor mai fi câteva planete. Vor fi Venus retrogradă, Mercur pentru o bună bucată de timp şi Pluto.

Chiar dacă te arunci în toate direcţiile cu Marte în Săgetător, undeva la sfârşitul lunii, când intră în Capricorn, te vei aşeza. Permite-ţi, cel puţin primele trei săptămâni ale lunii ianuarie, să fii cât mai îndrăzneţ, cât mai tupeist, cât mai activ, cât mai curajos şi să îţi setezi nişte obiective pe care altă dată nu le-ai fi avut în vedere. Ai nevoie să te duci cât mai departe.

Pe urmă, spre finalul lunii ianuarie, este cazul să începi să te gândeşti: Sunt unde trebuie? Am construit autentic? Următorul nivel care va fi?

Mulţi dintre voi veţi vedea că, de la începutul anului, aveţi ambiţii profesionale foarte puternice, indiferent de vârstă, de educaţie, de experienţă.

Să nu uităm de Venus, care îşi va opri retrogradarea în casa a 10-a, ceea ce înseamnă că şi statutul vostru personal e luat în vizor. Adică relaţiile lungi vor trece prin teste, vă veţi reîntâlni cu foşti parteneri sau veţi avea un moment în care să vă gândiţi dacă să rămâneţi singuri sau nu.

Per total, luna ianuarie este una bună pentru că începe cu Marte şi Luna în Săgetător, mai vine şi Luna Nouă în Capricorn pe data de 2 ianuarie. Aveţi multe ambiţii, dar vedeţi că atunci când vorbim de marcaj în Capricorn, în ceea ce vă priveşte, înseamnă că succesul vine cu mult efort, cu multă muncă, cu organizare, cu disciplină. Partea cu disciplina nu vă place vouă, dar sunt ferm convinsă că la începutul lunii nu o să mai pierdeţi timpul. Plus să şi Jupiter va fi în casa a 12-a şi va zice: hai să vedem ce mai e toxic pe aici ca să putem curăţa.

Deci, începutul anului 2022 pentru voi este foarte puternic. Multă ambiţie în faţă!

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru BERBEC sau cei cu ascendent în BERBEC, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel