Horoscop ianuarie 2022 pentru GEMENI. Daniela Simulescu: "E nevoie de o SCHIMBARE"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

GEMENI / cei cu ascendent în GEMENI

Pentru că Venus este retrogradă, pentru că Marte este în casa a 7-a la voi până pe 24 ianuarie, vreau să ţineţi cont de un relaţiile personale pe care le aveţi cu membrii familiei. Toate relaţiile, atât cele personale, cât şi cele profesionale, vor trece prin teste.

Pe undeva, vă veţi da seama că voi consumaţi mai multă energie decât e cazul sau nu investiţi la fel de mult precum investeşte cealaltă persoană. Dar trebuie să aveţi ochii deschişi şi să vă lăsaţi să vedeţi lucrul acesta, nu să lăsaţi totul de la sine. Eu cu persoana asta cât timp vorbesc, cât timp petrec, cât investesc, cât de mult îmi pasă de ea. Ea nu dă semne înapoi. Mă deranjează, nu mă deranjează, să mă implic mai mult sau mai puţin. Vedeţi unde aţi impus nişte limite faţă de relaţiile personale.

Jupiter intrând în casa a 10-a, profesional s-ar putea să se întâmple lucruri. Unele o să vi se pară corecte, altele nedrepte. Cert este că e nevoie de o schimbare.

Şi dacă pe parcursul anului 2022 nu o să faceţi o schimbare, nu o să fie bine. Deci, lăsaţi lucrurile să vină şi vedeţi cum vă puteţi ajusta, cum vă puteţi adapta în funcţie de momentul respectiv.

Există risc de ruperi de relaţii, există risc de divorţ la voi, există riscul de a zice că 'nu mai pot să trag de relaţia asta' şi există conflicte. Cu Marte în casa a 7-a, sunt multe conflicte. Dar dacă sunteţi liniştiţi, dacă vă preocupaţi mai mult de partea profesională şi învăţaţi să puneţi limite cu ceilalţi, să daţi atât cât dau ceilalţi, lucrurile vor merge mult mai bine.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru GEMENI sau cei cu ascendent în GEMENI, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel