Horoscop ianuarie 2022 pentru LEU. Daniela Simulescu: "Multe SCHIMBĂRI"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

LEU / cei cu ascendent în LEU

Primul lucru despre care trebuie să discutăm este faptul că rămâi cu Saturn în casa a 7-a. Dacă până la sfârşitul lui 2021 a mai fost Jupiter în casa a 7-a, uite că din ianuarie rămâne doar Saturn. Casa a 7-a este casa relaţiilor, a parteneriatelor.

Dintr-o dată, vă treziţi: "Sunt singur! Dar vreau să fiu singur sau să intru într-o relaţie?"  sau "Am aşteptat să se întoarcă şi nu s-a mai întors. Ce fac?"

Saturn, pe de altă parte, ajută la consolidare, la închegare, la oficializarea relaţiei sau la anumite teste, destul de serioase, care o să vă apropie şi mai mult.

E adevărat, cu Saturn în casa a 7-a, nu simţim aşa o bucurie în cadrul relaţional. Trecem, mai degrabă, prin multe responsabilităţi în relaţie.

Vedeţi că pe partea relaţională, aveţi de muncă. În tot anul 2022 este de muncă. Mulţi poate veţi găsi momentul potrivit să divorţaţi. Venus îşi va opri retrogradarea pe 29 ianuarie. O să spuneţi că aţi tras de relaţie, că aţi muncit, aţi depus eforturi, aţi făcut sacrificii, nu mai merge. Sau poate aţi tras de singurătate şi vreţi să cunoaşteţi pe cineva.

Pe urmă, Marte este în casa a 5-a în prima parte a anului. Bineînţeles, casa a 5-a şi casa a 7-a, acestea vor fi cele mai importante, respectiv iubirea, relaţiile. Din a doua parte a anului, pentru voi, intervine zona profesională, condiţiile de lucru. Tot ce înseamnă rutină zilnică la locul de muncă vor fi ridicate la fileu, mai ales spre sfârşitul lunii.

Să nu uităm că Luna Nouă de pe 2 ianuarie se petrece în casa a 6-a, iar Luna Plină de pe 18 ianuarie se petrece în casa a 12-a. Poate vreţi să renunţaţi la un loc de muncă, poate vreţi să vă daţi demisia, poate se schimbă colegii. Multe schimbări.

V-aş atrage atenţia la începutul anului şi în ceea ce priveşte sănătatea.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru LEU sau cei cu ascendent în LEU, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel