Horoscop ianuarie 2022 pentru PEŞTI. Daniela Simulescu: "JUPITER în semnul tău! Ce înseamnă asta"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

PEŞTI / cei cu ascendent în PEŞTI

Ce se întâmplă în ianuarie? Jupiter este în semnul vostru, Saturn rămâne în casa a 12-a. Jupiter zice aşa: "Uite, îţi permit anul acesta!"

Adu-ţi aminte ce s-a întâmplat anul trecut, în perioada mai-iulie 2021. Jupiter zice "hai să reluăm acum". 

Vrei un nou loc de muncă? Vrei un copil? Vrei o relaţie? Vrei o casă? Vrei să călătoreşti? Ce vrei? Hai să facem paşi în acest sens. Jupiter chiar te invită să faci paşi.

Atenţie! Jupiter te invită să şi înveţi. Vedeţi că voi, când citiţi că Jupiter e "marele benefic" şi că vine în semnul vostru şi vă dă de toate... Da, Jupiter dă, dar şi ia. Adică păcăleşte cât este în Peşti. Vă ia ochii, simţiţi că e totul ca în basm, că trebuie doar să speri, să crezi. 

Jupiter vorbeşte despre credinţa interioară. Inconştienţa poate avea uneori rezultate bune, dar în majoritatea cazurilor, nu are.

Aşa că, ce vă cere Jupiter în 2022: Să vă recunoaşteţi limitele şi să vă gândiţi unde vă puteţi duce mai departe decât v-aţi aşteptat. Că sunt zone unde nu o să puteţi avansa, dar sunt şi zone unde puteţi avansa.

Jupiter în casa I vorbeşte şi despre sănătate. Vedeţi că Jupiter poate da tendinţe de îngrăşare sau de pofte, amplifică toată zona de dependenţe. 

V-am spus în 2021 că, dacă încercaţi să faceţi ceva cu voi, 2022 va fi mai uşor. Dacă nu, orice tendinţă bolnăvicioasă pe care o aveţi, Jupiter o amplifică.

Un alt lucru important în ianuarie 2022 este faptul că casa a 11-a va fi burduşită de planete. Relaţiile cu prietenii, planurile de viitor, comunităţile din care faceţi parte, interacţiunile pe care le aveţi cu alţi oameni, poate şi oameni noi, sunt motoarele acestei luni.

V-aş recomanda ca în ianuarie să nu prea staţi singuri. Ieşiţi în oraş, vorbiţi cu oameni, mergeţi la cursuri, să învăţaţi pe alţii, să citiţi online, offline.

Şi să nu uităm că Marte va fi în casa a 10-a până pe 24 ianuarie. Ce presupune acest fapt? Ambiţii profesionale mari şi puţină grabă din acest punct de vedere. Parcă simţiţi că pierdeţi momentul. Nu o să îl pierdeţi, dar aveţi nevoia de a vă agita mai mult decât este cazul. 

Să vă lăsăm, că poate ceea ce demonstraţi în ianuarie, va avea apoi rezultate mult mai bune

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru PEŞTI sau cei cu ascendent în PEŞTI, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel