Horoscop ianuarie 2022 pentru RAC. Daniela Simulescu: "O lună RELAŢIONALĂ"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

RAC / cei cu ascendent în RAC

Vorbim prima dată de Luna Nouă de pe 2 ianuarie care la voi va fi în casa a 7-a. La voi, ianuarie este o lună relaţională. E important să vă canalizaţi atenţia în acea zonă. Astrele vor cere să fiţi mult mai prezenţi în relaţiile pe care le aveţi, fie că este cu iubiţi, cu soţi, cu cineva de care vă place. Pot reapărea persoane în viaţa voastră, se pot rupe anumite alianţe. Relaţiile sunt cele mai importante în ianuarie.

Şi cât este Venus retrogradă în casa a 7-a ar fi păcat să nu deschideţi ochii şi să vă daţi seama: "Relaţia asta e cam blazată. Mai fac ceva cu ea? Mai construiesc? Ce mai schimb?". Sau "mai are rost să stau în relaţia asta? Ce aş putea face eu?".

În loc să dai tot timpul vina pe celălalt, întoarce asupra ta şi încearcă să îţi dai seama de reacţiile tale, de unde vin anumite trăiri interioare şi decât să le arunci pe celălalt, mai bine stai cu tine şi zici: "dom'le, mie nu îmi place că persoana respectivă întârzie sau nu îşi strânge lucrurile, dar hai să îi dau un exemplu".

Şi în momentul în care tu te schimbi şi vezi că persoana respectivă nu are nicio reacţie, atunci să iei o decizie.

Ar fi cazul, cu atât de multe planete în casa a 7-a, să nu mai aştepţi de la ceilalţi şi să vezi cum te raportezi tu la ei, să nu te mai victimizezi şi să nu vorbeşti doar despre ce au făcut ceilalţi. Vorbeşte despre tine, despre cum te simţi, despre ce ţi-ai dori. Plus că vă ştim, nici nu comunicaţi foarte mult. Aşteptaţi ca celelalte persoane să vă simtă, să vă audă, să vă înţeleagă.

Deci, pentru voi, luna ianuarie, indiferent de vârsta pe care o aveţi, relaţia este cea mai importantă.

Iar pentru cei singuri, cu atât de multe planete în casa a 7-a, vor apărea nevoi de interacţiune, de a discuta, de a vorbi, de afecţiune. Dar vedeţi, cât e Venus retrogradă, nu vă grăbiţi către o relaţie care să nu vă facă bine.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru RAC sau cei cu ascendent în RAC, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel