Horoscop ianuarie 2022 pentru TAUR. Daniela Simulescu: "Vei afla RĂSPUNSURI la problemele tale"

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

TAUR / cei cu ascendent în TAUR

Începeţi anul cu Venus, guvernatoarea voastră, retrogradă. La voi nu e anul în care să aveţi un start din ianuarie, ci mai degrabă trebuie să reajustaţi, să regândiţi nişte obiective, nişte principii pe care le-aţi avut în 2021 şi care nu au funcţionat la fel de bine pentru voi.

Trebuie să vă renegociaţi limitele personale şi pe undeva o să conştientizaţi că aţi avea nevoie de mai mult, aţi studia mai mult, aţi călători mai mult, v-aţi apropia de o religie mai mult. Aveţi nevoie de zona aceasta de creştere interioară, de dezvoltare personală. La fiecare se produce într-un fel sau altul.

Cert este că, dacă începeţi aşa anul, aţi face bine să îl terminaţi la fel.

Vorbim şi de faptul că îl avem pe Marte în casa a 8-a. Marte va intra în casa a 9-a pe 24 ianuarie. Stând acolo, deranjează puţin tot ce înseamnă această parte de taxe, impozite, datorii şi dintr-o dată, la început de an, poate să nu vă pese de nimeni şi nimic pentru că ştiţi că aveţi de dat bani în stânga şi în dreapta, bani pe care voi consideraţi că nu ar trebui să îi daţi.

Sfatul astrelor este, mai ales în prima parte a anului, în luna ianuarie, să vă plătiţi toate datoriile sau să mai stingeţi din ele şi să vă ocupaţi de dezvoltarea personală. 

Vreau să vă reamintesc că Saturn rămâne în casa a 10-a pe toată durata lunii ianuarie. Aşa că, dacă nu aţi făcut schimbări profesionale în 2021, în 2022, mai ales din ianuarie, o să simţiţi un gol, nu vă simţiţi bine. Ori aveţi prea multă responsabilitate, ori nu mai e locul vostru şi s-ar putea să începeţi să vă gândiţi unde puteţi să mergeţi, încotro să o luaţi.

Odată cu intrarea lui Marte în Capricorn de pe data de 24 ianuarie şi oprirea lui Venus retrogradă pe data de 29 ianuarie, veţi găsi mai multe răspunsuri, mai multe căi. Veţi găsi mai multe răspunsuri la întrebările voastre, la problemele pe care pe aveţi, la dorinţe şi mai ales pe plan profesional.

Mulţi vă veţi gândi să plecaţi din ţară. Uranus rămâne în semnul vostru. Deci trebuie să învăţaţi să rupeţi anumite ataşamente pe care le aveţi. S-ar putea să reuşiţi încă din ianuarie.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru TAUR sau cei cu ascendent în TAUR, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel