Horoscop ianuarie 2022 pentru VĂRSĂTOR. Daniela Simulescu: "SFAT general pentru tot ANUL!"

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Sursă foto: Pixabay

Prima lună a anului va avea multe aspecte legate de statut și ambițiile din zona profesională. 

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

VĂRSĂTOR / cei cu ascendent în VĂRSĂTOR

Primul lucru pe care trebuie să vi-l menţionez este faptul că aţi rămas în casa I doar cu Saturn, ceea ce înseamnă că vi se pun nişte ochelari şi vedeţi lucrurile mai clar. Nu vă mai permiteţi să visaţi, să aveţi fantezii sau aşteptări.

Cu Saturn în casa I, totul este foarte serios. Nu mai sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, nu mai sunteţi dispuşi să staţi în situaţii toxice. Nu înseamnă neapărat că în ianuarie faceţi pasul, dar măcar începeţi să vă daţi seama de realitatea crudă din jur.

Nu trebuie să fiţi cei mai pesimişti, dar trebuie să fiţi practici. Adică lăsaţi poveştile pentru alte persoane. Voi, în ianuarie sunteţi atenţi la timpul vostru, că Saturn asta vă arată. O dată că nu te mai ţin oasele, pielea, încheieturile, spatele. Resursele nu are rost să le cheltuieşti aiurea pe oricine, oricum şi Saturn mai zice "mai uită-te şi în buletin", adică să îţi conştientizezi şi vârsta şi zice "dom'le, ia-te mai în serios, că în 2021 nu prea te-ai luat!"

În 2021 a fost şi Jupiter în casa I la voi şi a zis "Hai, că merge! Hai, că trece!"

În 2022, Saturn rămâne singur în casa I şi nu o să vă lase.

ATENŢIE! Ca sfat general pentru 2022, nu neapărat pentru ianuarie: Ce nu iese, nici nu o să iasă!

Saturn vă dă perseverenţă, vă ajută să construiţi, dar în momentul în care nu iese ceva, e clar că e ceva greşit în modul vostru de a funcţiona sau de a acţiona.

Şi nu aş insista atât de mult dacă nu aş fi ştiut că în casa a 12-a avem multe planete - cel puţin în prima parte a lunii - şi că orice efort al vostru va fi în zadar. Mai bine staţi puţin în spate, analizaţi, observaţi, ocupaţi-vă de problemele de sănătate, ocupaţi-vă de situaţiile toxice, de relaţiile toxice, de prieteniile toxice. Staţi în spate toată luna, inclusiv în perioada când va fi Mercur retrograd, de pe 14 ianuarie. Nu este luna în care să ziceţi "Hei, sunt şi eu pe aici".

Pe urmă, din februarie, mai discutăm, mai analizăm.

Gândiţi-vă că Jupiter este în casa a 2-a a banilor şi veţi avea chef să cheltuiţi nenumăraţi bani pe ici, pe colo. Însă nu este cazul să vă aruncaţi.

Luna ianuarie este un fel de hibernare sau de repoziţionare asupra vieţii pe care o aveţi. Seriozitate multă în toate aspectele.

Vezi AICI horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

Vezi aici horoscopul lunii ianuarie pentru VĂRSĂTOR sau cei cu ascendent în VĂRSĂTOR, prezentat de Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel