Horoscop ianuarie 2022 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Daniela Simulescu: "Inițiative și popularitate" - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești
EXCLUSIV
Horoscop noiembrie 2023 - Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești

În prima lună a anului 2022, astrele ne mută atenția către zona profesională. Află previziunile pentru Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești!

Principalele evenimente ale lunii ianuarie 2022

Pe 2 ianuarie, avem Luna Nouă în semnul Capricornului, iar Mercur își începe tranzitul prin Vărsător. O zi foarte bună pentru decizii importante referitoare la rolul nostru în societate sau la cariera aleasă.

Pe 14 ianuarie, avem prima retrogradare a lui Mercur din 2022. Multe dintre planurile noastre vor fi reluate și vom fi nevoiți să facem ajustări în zona socială.

18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. Aici vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală.

Pe 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba.

Soarele va începe tranzitul prin Vărsător pe 20 ianuarie. Cu toții vom fi preocupați de viitor.

Pe 29 ianuarie, Venus își reia mersul direct. Vom respira ușurați pe plan amoros. Dar atenție că efectele retrogradării se vor simți până pe 6 martie.

Săgetător/Ascendent în Săgetător

Începi anul cu Marte în semnul tău, deci eşti plin de iniţiativă, de curaj, de forţă. Marte îți va da agresivitate, şi impulsivitate pe alocuri, dar nici nu mai contează. Cât ai Marte în semnul tău, ori te apuci sport, ori începi o afacere, ori schimbi locul de muncă, ori vrei să îţi consumi energia, dar într-un mod eficient, într-un mod productiv. Şi tu, la începutul anului, trebuie să tragi cât mai tare să cauţi un loc de muncă, să te implici într-un proiect, să iei decizii în familie, să fii tu "moţ" cum se spune. Dar dacă nu se întâmplă ceva, nu mai ai pe cine să dai vina. Că Marte e în semnul tău, începe bine anul din punct de vedere astrologic. Şi cu cu atâtea planete în casa a doua vei fi preocupat să şi concretizezi toată energia asta, să şi obţii ceva.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Ştiţi cum sunteţi până pe 24 ianuarie? Sunteţi pe principiul "tac şi fac". Dar, după, când intră Marte în semnul vostru, nici nu vreţi să tăceţi şi veţi face extraordinar de multe lucruri. Vizita planetei acțiunii vă ambiţionează, vă ajută, vă împinge, vă arată că se poate şi altfel şi veți fi mai siguri pe voi. Marte asta face. M-aş bucura ca aceia care se ştiu mai agresivi să înveţe să îşi gestioneze furia altfel. Cu Venus retrogradă în semnul vostru, vă rog să aveţi grijă şi de relaţiile pe care le începeţi până pe 29 ianuarie. Eu nu m-aş grăbi în locul vostru. Aş aştepta să văd ce se întâmplă din februarie încolo.

Luna Nouă de pe 2 ianuarie, în semnul vostru: Planuri! Planuri! Planuri!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cu Saturn în casa I, totul este foarte serios. Nu mai sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri, nu mai sunteţi dispuşi să staţi în situaţii toxice. Nu înseamnă neapărat că în ianuarie faceţi pasul decisiv, dar măcar începeţi să vă daţi seama de realitatea din jur. Nu trebuie să fiţi cei mai pesimişti, dar trebuie să fiţi practici. Adică lăsaţi poveştile pentru alte persoane. Voi sunteţi atenţi la timpul vostru, că Saturn asta vă arată. O dată că nu vă mai ţin oasele, pielea, încheieturile, spatele. Resursele nu are rost să le cheltuiți aiurea pe oricine, oricum şi Saturn mai zice "mai uită-te şi în buletin", adică să îţi conştientizezi şi vârsta şi zice "dom'le, ia-te mai în serios, că în 2021 nu prea te-ai luat!"

Pești/ Ascendent în Pești

Unul dintre cele mai importante lucruri ale lunii ianuarie este faptul că în casa a 11-a vor fi în tranzit multe de planete. Relaţiile cu prietenii, planurile de viitor, comunităţile din care faceţi parte, interacţiunile pe care le aveţi cu alţi oameni, poate şi oameni noi, sunt motoarele acestei luni. V-aş recomanda ca, în ianuarie, să nu prea staţi singuri. Ieşiţi în oraş, vorbiţi cu oameni, mergeţi la cursuri, studiați online sau offline. Şi să nu uităm că Marte va fi în casa a 10-a până pe 24 ianuarie. Ce presupune acest fapt? Ambiţii profesionale mari şi puţină grabă din acest punct de vedere. Parcă simţiţi că pierdeţi momentul. Nu o să îl pierdeţi, dar aveţi nevoia de a vă agita mai mult decât este cazul. 

Horoscopul lunii ianuarie 2022 pentru toate zodiile AICI!

Urmărește horoscopul lunii ianuarie pentru Săgetător, Capricorn Vărsător și Pești, prezentat de Daniela Simulescu:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel