Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Pești/Ascendent în Pești

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Cum începe 2023 pentru Pești sau cei cu ascendent în Pești? Daniela Simulescu vine cu vești importante pentru acest semn de apă. Iată cum debutează anul!

Horoscop Pești/Ascendent în Pești IANUARIE 2023

Am ajuns și la ultima din ciclul zodiacal al celor 12 semne. Zodia Pești este guvernată de Jupiter și Neptun, iar nativii ei sunt caracterizați de sensibilitate, intuiție, naivitate, receptivitate și simț al premoniției.

Marte își reia mersul direct în Casa a 4-a. Din 20 august încoace, cu siguranță ai fost foarte mult pe drumuri, fie că ai călătorit în interes de serviciu, pentru școală sau pur și simplu te-ai mutat dintr-un loc în altul. De aceea, Marte îți dă voie să te mai liniștești în acest început de an.

Mercur își oprește și el retrogradarea în Casa a 11-a. Acest lucru înseamnă că îți poți vedea planurile de viitor într-un mod mult mai serios. Astrologul Daniela Simulescu recomandă să te gândești la aceste planuri după 18 ianuarie. După această dată, tot ce ține de mediul familial, relațional, dar și de planurile de viitor, devine mult mai clar.

În prima parte a lunii, Peștii sunt îndemnați să trăiască pur și simplu, în timp ce a doua parte a lui ianuarie poate fi destinată pentru hotărâre. Nu mai aștepta să-ți ofere ceva Universul, ci ia propriile decizii.

Din data de 27 ianuarie, Venus intră în semnul tău, iar acest lucru o să-ți priască foarte mult.

Ar fi bine să te pregătești în avans pentru intrarea lui Saturn în Pești, din martie 2023. Gândește-te mai mult la sănătate, dar și la relațiile toxice din viața ta, indiferent de persoană. Chiar dacă doare să rupi legăturile cu oameni dragi, dacă prezența lor îți face mai mult rău decât bine, gândește-te de două ori înainte.

Descoperă și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel