Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Cum începe anul pentru Raci sau cei cu ascendent în Rac? Daniela Simulescu vine cu vești pentru acest semn de apă, ca să știi cum începe anul 2023.

Horoscop Rac/Ascendent în Rac IANUARIE 2023

Ce aduce anul 2023 pentru semnul Rac, al emoțiilor, atașamentului și confortului casei?

Încă din prima săptămână a lunii ianuarie, există niște aspecte marcante. Pe 7 ianuarie, ai o Lună Plină în semnul tău, iar pe 8 ianuarie, Lilith iese din Rac. Gândește-te unde ți-ai testat limitele în ultimele nouă luni. Poate că au fost limite și într-un mod plăcut, iar altele într-unul provocator.

Lilith va intra în Casa a 2-a și te ajută să vezi roadele a ceea ce ai început, fie că este vorba despre o nouă școală, despre o altă profesie sau o altă relație. Daniela Simulescu recomandă ca pe 7 și 8 ianuarie să îți mulțumești pentru tot ce ai făcut și ai acceptat, dar și pentru faptul că ai incepui să pui limitele de care aveai nevoie.

Cel mai probabil, Lilith în semnul tău ți-a atras atenția că este vorba despre tine, nu despre ceilalți. Ți-a oferit libertate cum nici nu te așteptai. Așa că prima săptămână din anul 2023 este foarte importantă pentru nativii acestei zodii.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 7-a și nu mai apar atât de multe schimbări sau diversiuni legate de parteneriate. Marte își oprește retrogradarea în Casa a 12-a, pe 12 ianuarie, așa că trebuie să înveți acceptarea. Chiar dacă pot apărea nemulțumiri, tu îți poți face viața așa cum ți-o dorești.

Învață, la începutul anului, să nu te mai sacrifici atât de mult pentru ceilalți.

Află și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel