Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi cu ce debutează 2023 pentru nativii zodiei Săgetător? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante. Uite cu ce vine noul an pentru acest semn.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător IANUARIE 2023

Cum începe anul pentru Săgetător? Aceasta este o zodie masculină de foc, guvernată de Jupiter, ce oferă nativilor generozitate, înțelepciune, altruism, demnitate și un puternic spirit filosofic. Săgetătorul este simbolul libertății depline!

Începem prin a spune că Jupiter, guvernatorul tău, este în Casa a 5-a, iar acest aspect îți priește de minune. Astrologul Daniela Simulescu le sugerează nativilor Săgetător sau celor cu marcaj de Săgetător că nu au de ce să se plângă în prima lună a anului. De ce? Pentru că Jupiter în Casa a 5-a aduce încredere în propriile forțe, aer proaspăt, chef de joacă, inițiativă și mult spor pentru a începe lucruri noi. Se anunță și multe momente frumoase cu copiii!

Marte își oprește retrogradarea în Casa a 7-a. Probabil că, în ultimele luni, nu au fost clipe minunate pe plan relațional, fie că ai avut discuții, certuri sau diferite provocări. Ei bine, datorită retrogradării lui Marte de pe 12 ianuarie, lucrurile se schimbă. Înțelegi mai bine ce spun cei din jur, iar relaționarea capătă forme noi și benefice. Totuși, tensiunile pot rămâne până pe 25 martie.

Mai mult, odată cu oprirea retrogradării lui Marte, poți să rezolvi și toate întârzierile legate de parteneriatele profesionale. În sfârșit, vei ști ce vrei și ce nu vrei la acest capitol. Acesta este un alt aspect pozitiv pentru nativii acestei zodii.

Mercur își oprește retrogradarea pe data de 18 ianuarie în Casa a 2-a, a banilor. Asta înseamnă că o să vezi situația financiară cu alți ochi. Mai mult, fiindcă și Lilith intră în Casa a 9-a, nu te vei mai considera atât de oropsit în ceea ce privește banii. În schimb, va trebui să faci și tu ceva.

Pe plan financiar, astrologul Daniela Simulescu recomandă ca, după sărbători, să vezi pe ce ai cheltuit banii și să-ți propui un plan pentru noul an.

În final, se recomandă ca la început de ianuarie, să te împaci cu rudele și să îți dai seama ce prieteni merită să stea lângă tine în noul an și cine nu.

Află și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel