Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Ce aduce noul an pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni importante! Iată cum debutează anul pentru acest semn.

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion IANUARIE 2023

Cum începe anul pentru a 8-a zodie? Scorpionul este o zodie feminină de apă, predominant emoțională, fiind guvernată de Pluto, zeul misterelor și de Marte, zeul Războiului.

Marte, guvernatorul tău, își oprește retrogradarea în Casa a opta. Probabil că ai trecut prin tot felul de lucruri din august și până acum sau ai spus da unor chestiuni care altădată nici nu ți-ar fi trecut prin minte. Oprirea retrogradării lui Marte te ajută, pentru că te face să-ți dai seama de puterea interioară nemaipomenită pe care o ai.

Din ianuarie, nu te mai victimizezi și nici nu mai cauți acele evenimente explozive sau periculoase. Îți dai seama că nu îți mai fac bine aceste genuri de activități.

Lilith intră în Leu pe 8 ianuarie, în Casa a 10-a. Din punct de vedere profesional, vei fi cel mai bine aspectat din tot zodiacul. Chiar dacă rezultatele nu vor veni ușor, Lilith dorește să-ți depășești limitele. Poate că visezi la un job nou, mai bun sau un alt parteneriat. Îndrăznește, pentru că ai nevoie ca la începutul anului să faci ceva pe cont propriu.

După data de 8 ianuarie, gândește-te clar unde vrei să te îndrepți din punctul de vedere al carierei. Ar putea fi o lună excelentă pentru tine, dacă nu te complaci în locul în care te afli.

Iată și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel