Horoscop IANUARIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/ Ascendent în Taur

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Vrei să știi ce aduce noul an pentru nativii zodiei Taur? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, oferă vești importante! Iată cu ce vine 2023 pentru această zodie.

Horoscop Taur/Ascendent în Taur IANUARIE 2023

Vrei să știi cum va fi prima lună din an pentru a doua zodie? Taurul este semnul abundenței, al plăcerilor și al acumulării de bucurii. Iată ce-i aduce luna ianuarie!

În primul rând, Venus intră în Casa a 10-a pe data de 3 ianuarie. Așadar, vorbim despre o lună foarte bună din punct de vedere profesional. Ținând cont de tot ce s-a întâmplat din martie 2020 până acum, acest lucru va reprezenta o alinare pentru cei cu zodia Taur sau cei cu marcaj de Taur.

Astrologul Daniela Simulescu recomandă nativilor acestei zodii, ca după a doua parte a lunii ianuarie, să caute atenția, să se laude superiorilor, să fie curioși, să întrebe și să discute. Pe scurt, să se bage în seamă mai mult. De ce? Să ne amintim că Lilith va intra în Casa a 4-a, deci probabil că o să-ți fie teamă să faci asta, însă Venus te ajută. Va trebui să te faci mai vizibil, chiar dacă ai putea crede că nu este prea bine să fii lingușitor. Pe tine o să te ajute.

Jupiter din Casa a 12-a te îndeamnă să renunți la ego. Marte își oprește retrogradarea în Casa a 2-a, așa că în sfârșit o să ai o claritate mai mare în ceea ce privește finanțele tale. Chiar dacă vei face niște cheltuieli, le vei face cu bună știință, nu pentru că trebuie.

Mercur își oprește retrogradarea în Casa a 9-a, așa că ai putea să te gândești mai bine și la planurile sau la obiectivele pentru viitor. Ai nevoie de un ideal, așa că încearcă să îl fixezi și să iei în calcul ce ai nevoie să faci ca să-l duci la îndeplinire.

Până în martie, încearcă să lași lucrurile să se întâmple. Chiar dacă îți place să te bazezi pe concret, este recomandat să te ghidezi și după principiul "Fie ce-o fi!"

Poți să vezi și ce îți aduc astrele pe tot parcursul anului 2023!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel