Horoscop IANUARIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/ Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
Pixabay.com

Află ce pregătește luna ianuarie pentru nativii zodiei Balanță! Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce vești importante! Iată cum va arăta prima lună a anului pentru aceștia.

Balanță/Ascendent în Balanță IANUARIE 2024

Venus, guvernatoarea ta, se află în casa a 3-a. În primele zile, va forma un careu cu Saturn. Vei păși în noul an într-un mod mai neîncrezător și timid. Vei începe simțindu-te copleșit.

Este posibil să îți creezi unele scenarii care să nu aibă legătură cu realitatea, dar acestea te vor supăra foarte mult. La începutul anului, trebuie să începi să îți dai seama că unde nu mai funcționează, nu mai este locul tău.

Marte intră în casa a 4-a. Rudele ar putea fi mai dificile și ai putea avea conflicte cu acestea. În luna ianuarie, certurile pot apărea din orice, chiar și din motive nesemnificative. Cu toate acestea, în spatele tuturor supărărilor minore există o cauză reală și trebuie să vorbești cu cei din jur pentru a afla.

Marte are tendința de a provoca furie, dar Venus va intra și ea în casa a 4-a și va mai liniști apele.

Este o lună excelentă pentru a decora, a repara și a cumpăra lucruri noi pentru casă. Ai nevoie de un mediu în care să te simți mai confortabil.

Ai văzut și Zodia care în anul 2024 va lăsa situațiile toxice în urmă?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel