Horoscop internațional mai 2024. O zodie se bucură de schimbări plăcute în relații!

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa foto: Canal Youtube @camwhiteastro
Sursa foto: Canal Youtube @camwhiteastro

Cam White, astrolog american, aduce previziunile lunii mai pentru o zodie de apă!

Iată ce le-a transmis astrologul nativilor Scorpion/Ascendent în Scorpion! Cum va arăta luna mai pentru aceștia?

Venus, Jupiter, Soarele și Uranus sunt în casa a 7-a, cea a relațiilor. În astrologie, Venus este denumită „Micul Benefic”, iar Jupiter „Marele Benefic”. Există o foarte mare concentrare pe relații în luna mai. Apar evoluții foarte bune și lucruri confortabile în relațiile tale.

Până când Jupiter își va schimba semnul, ai ocazia să îți dai seama că dragostea nu este neapărat cea din cărți. Va fi necesar să accepți realitatea, nu să te lași influențat de modul în care îți imaginai tu lucrurile.

Marte în Berbec de pe 30 aprilie. Previziuni pentru fiecare zodie și ascendent

Pe 15 mai, Mercur își schimbă semnul. Finalizezi schimbările în munca ta, problemele legate de sănătate sau cele întâmpinate cu animalele. Poate nu este chiar o încheiere, dar nu vei mai avea întârzieri sau amânări în aceste domenii.

Când Marte se alături Nodului Nord, se amplifică subiectele legate de relații. Totodată, recomandat ar fi să te menții ocupat, vei avea multă energie.

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 8-a, asociată cu finanțele altora, moșteniri și datorii. Va exista o anumită expansiune legată de banii altora și resursele comune. Jupiter în Gemeni echilibrează și pe parcursul acestui an vei realiza că acest lucru necesită timp.

S-ar putea să începi să te bazezi pe alții pentru a avea finanțe sau să îi ceri partenerului. Cu Jupiter în casa a 8-a, chiar poți găsi beneficia de resursele altora. Creativitatea, iubirea, romantismul, plăcerea vor avea implicații legate de banii și posesiunile altora, precum și cu resursele comune.

Rănile pe care le aduce Chiron în fiecare semn astrologic. Ce lecții ne oferă?

Cu toate acestea, din partea partenerului ai putea primi vești neplăcute, nu doar dulcegării. Va fi necesar să îl susții. Dacă ești singur, este o perioadă foarte bună, dar este necesar să nu te grăbești.

Pe întreaga durată a lunii, Marte, guvernatorul tău, se află în casa a 6-a. Îți aduce mult stres la serviciu, iar acest aspect este greu de gestionat. Te vei simți într-o competiție cu toată lumea. Luna mai îți va da senzația că ești în criză de timp.

Începe numărătoarea inversă pentru Jupiter în Taur! Care sunt recomandările pentru fiecare zodie/ascendent?

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel