Horoscop internațional pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop săptămânal
Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology
Sursă foto: Canal YouTube @tarotastrology

Iată care sunt previziunile lui Gregory Scott, astrolog britanic, pentru săptămâna aceasta!

Pe 24 aprilie, vom avea o Lună Plină în semnul Scorpionului. Este un moment de finalizare, dar și unul în care ne putem explora mai bine sentimentele. Totodată, Mercur își va opri retrogradarea. Acum ne va zgudui mai mult decât a făcut-o!

Iată ce ne spune un astrolog internațional despre această săptămână!

Balanță/Ascendent în Balanță

Intensitatea sporită a Lunii Pline în Scorpion ar putea să te facă să îți pui sub semnul întrebării chiar și cele mai serioase relații și conexiuni de lungă durată. Dacă elimini din viața ta persoane pe care le cunoști de mult timp din cauza celei mai mici probleme sau neînțelegeri, fii cu adevărat precaut și acordă celorlalți prezumția de nevinovăție. Pentru tine, introspecția este foarte posibilă, dar ai putea prelua și o tonalitate aproape acuzatoare, de exemplu: Eu fac munca interioară, de ce nu o fac și ei? sau Nu mai vreau să fiu conectat cu tine. Dacă începi să reacționezi în moduri extreme, abține-te.

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Această Lună Plină este în semnul tău. Te vei distra. Ai putea deveni foarte clar în privința sentimentelor tale adevărate față de o altă persoană. Dacă îți dorești mai mult angajament în relație, vei ști exact ce vrei și îți va fi foarte ușor să faci demersuri în acest sens. Și chiar dacă Mercur este încă retrograd, îți poți împărtăși sentimentele.

Numărătoarea inversă a început! Încă o săptămână cu Marte în Pești. Ce va urma din 30 aprilie?

Săgetător/Ascendent în Săgetător

S-ar putea să fii nevoit să faci o alegere aici între propria integritate și banii. Pentru tine, este ca și cum ai spune: Ar trebui să mă uit înăuntru și să schimb aceste lucruri sau să mă ignor complet și să mă concentrez doar pe bani? Ești extrem în această perioadă de Lună Plină. Arhetipul Scorpionului vorbește foarte mult despre control, iar ție nu ți se potrivește. Tu vrei să explorezi și să fii surprins de lucrurile care vin către tine. Dacă observi apariția resentimentelor, în special în legătură cu banii, poți folosi această Lună Plină în Scorpion pentru a examina propria relație cu banii și dacă există credințe negative legate de aceștia, pentru a le adapta și a le schimba.

Capricorn/Ascendent în Capricorn

Vei dori să petreci timp cu cei pe care îi iubești. Acest peisaj emoțional copleșitor ți se poate părea un pic înfricoșător și s-ar putea să vrei puțin sprijin din partea oamenilor din jurul tău. Nu te aștepta la prea multe de la ceilalți săptămâna aceasta, mai ales în ceea ce privește înțelegerea emoțională. Mercur este încă retrograd și s-ar putea să nu înțeleagă exact ceea ce încerci să spui. Dacă ai mult de lucru în acest moment, fă un efort conștient. Vei fi foarte interesat să reflectezi la propria persoană și nu vei fi interesat atât de mult să te uiți în exterior săptămâna aceasta.

Vești neplăcute pentru doi nativi din zodiacul chinezesc. Alți doi au parte de bucurii și înțelepciune!

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Este probabil să auzi despre oportunități de muncă. O idee pe care nu ai luat-o în considerare până acum va fi dezvăluită și te va lovi în interior. Chiar și introspecția te poate ajuta. Și dacă apare vreo oportunitate de genul acesta, acordă-i atenție, este probabil să funcționeze.

Pești/Ascendent în Pești

Dacă lucrezi într-un domeniu creativ, această săptămână este ideală pentru a avea cât mai multe idei. Ai capacitatea să produci cele mai bune proiecte. În plus, te poți concentra și pe iubirea de sine.

Vezi și Cele PATRU zodii afectate de Luna Plină din Scorpion 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel