Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Daniela Simulescu aduce previziuni pentru Gemeni! Iată cu ce vine următoarea lună pentru această zodie de aer.

Horoscop Gemeni/Ascendent în Gemeni IULIE 2023

Pentru acești nativi, un eveniment demn de menționat este schimbarea Nodurilor Lunare. Nodurile vor ieși de pe axa Taur-Scorpion de pe data de 12 iulie și se vor duce către axa Berbec-Balanță. Iar acest lucru chiar te ajută. Până acum, sau cel puțin în ultimul an, s-au întâmplat tot felul de evenimente neașteptate, care ți s-au părut destul de ciudate.

De exemplu, nu ai avut control asupra acestor lucruri și nici asupra celor care s-au întâmplat la serviciu. Poate că ai fost într-un continuu du-te-vino. Într-o criză permanentă. Din iulie, pentru că Nodurile se duc către semne prietenoase ție, o să te mai liniștești.

Marte intră în Casa a 4-a și te agită în altă parte. Dacă vei simți că este ceva în neregulă în următoarea perioadă, chiar așa va fi. Și ar fi cazul să nu te ancorezi în altă parte, în mâncare, în ieșit sau alte activități, ci mai degrabă să stai cu tine însuți. Pentru că este posibil să simți că nu mai suporți pe nimeni, de la părinți, la partener. Și trebuie să stai, să te ancorezi, să îți găsești un loc unde să îți tragi sufletul.

Ai nevoie de supape prin care să îndepărtezi stresul. Bucură-te și de mai multe activități creative. Citește mai mult! În Casa a 3-a, va fi Venus retrogradă, așa că poți să înveți cât mai mult.

Totodată, ai ocazia să te uiți la diferite emisiuni, să te documentezi, indiferent de motivul care este în spatele acestor activități.

Urmează o lună în care poți oferi minții tale informațiile pe care le-ai dorit acum ceva timp. Fă-ți timp pentru asta și nu o să regreți!

Citește și: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel