Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iulie pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni!

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion IULIE 2023

Ce trebuie să reții tu pentru luna următoare? Nodul Sud o să îți părăsească semnul! Iar asta te va liniști. Ții minte că, din 2022 și până în această vară, Nodul Sud a fost în semnul tău, așa că au apărut crize, doliu, luat de la zero, relații terminate, etc. Cu siguranță, a fost destul de multă nebunie în viața ta.

Ei bine, vine iulie și îți dă ocazia să mai respiri ușurat. După care, trebuie să discutăm de faptul că Marte, guvernatorul tău, își va schimba semnul și va ieși din Leu, din Casa a 10-a, unde poate că a fost cam agresiv și furios. Ei bine, acum va trece în Casa a 11-a și, dintr-o dată, vrei să îți faci planuri, dar unele cât se poate de practice.

Ai nevoie de planuri pragmatice. Poți să îți faci chiar și o listă cu ceea ce ai de făcut și să ții cont de ea pas cu pas. Ca să îți meargă bine în viitorul apropiat, te poți comporta întocmai ca o furnicuță. Ai mare nevoie de acest lucru, așa că poți ține cont de aceste recomandări.

În plus, Venus își va începe retrogradarea în Casa a 10-a pe 23 iulie. Pe plan profesional, acest aspect o să readucă niște parteneriate și niște proiecte în viața ta sau începi tu unele, mai ales că este o perioadă bună pentru negocieri la locul de muncă.

Însă, pe plan relațional, cu Venus retrogradă, o să vrei să îți testezi partenerul. În primul rând, nu te grăbi în această vară. Când Venus retrogradează, ar fi bine să te gândești atent la ceea ce ai de făcut. Merită sau nu să te muți cu o persoană? Te căsătorești sau nu? Faci sau nu un copil? 

De asemenea, apare și dorința de a te reîntoarce la parteneri vechi sau aceștia vor veni din nou către tine. Ai grijă la acest aspect, mai ales că Venus se întoarce ca să complice și mai mult lucrurile. Fii atent la acest lucru din iulie și până în octombrie. Mai degrabă, oferă-ți timp și spațiu ca să vezi ce tip de partener îți place.

Nu te lăsa purtat de val, chiar dacă simți o chimie nemaivăzută între tine și cineva care o să apară brusc în calea ta.

Citește și: Horoscop IULIE 2023. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel