Horoscop IULIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce aduce luna iulie pentru nativii zodiei Scorpion? Daniela Simulescu aduce previziuni!

Youtube video image

Horoscop Scorpion/Ascendent în Scorpion IULIE 2024

Marte, guvernatorul tău, se află în Casa a șaptea până pe 20 iulie. Ce înseamnă asta? Daca ești singur și ești în căutarea cuiva sau dornic de o aventură de o vară, este perfect, pentru că tranzitul lui Marte aici este perfect pentru asta, pentru flirt, pentru cucerit. Doar că atunci când cunoști pe cineva, nu ar trebui să te duci cu gândul prea departe în legătură cu viitorul alături de acea persoană. Marte este foarte bun pentru cucerire și senzualitate, dar nu prea bun pentru relații stabile și de lungă durată. Mai dă-ți timp, nu este momentul să te grăbești.

Pentru cei care sunt deja într-o relație, Marte în Casa a șaptea scoate la suprafață tot ceea ce nu funcționează. Și apar certuri sau tensiuni din nimic. Apar mai des pretexte decât cauze. Pe cei care sunt într-o relație de mult timp, Marte îi poate ajuta să reaprindă pasiunea în cuplu. Dar nu o face simplu, ci printr-un scandal sau o criză. Împăcarea poate să fie dulce, nu uita.

Previziuni astrologice a doua jumătate a anului 2024 pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Astrologul îți recomandă să găsești un scop comun cu partenerul și să trageți la aceeași căruță. Dacă faci asta, nimeni și nimic nu îți va sta în cale. Dar dacă nu faci echipă, o să faci mereu reproșuri partenerului și nu te vei înțelege cu el. Important este să îl folosești pe Marte în Casa a șaptea în avantajul tău. 

În Casa a zecea, vei avea Soarele, pe Mercur și pe Venus. Pe plan profesional, pot să apară oportunități. Dar în momentul în care le preiei, trebuie să îți schimbi atitudinea. Dar trebuie să impui și condițiile tale. Impune anumite limite. Trebuie să devii mai autoritar și să arăți celor de la muncă ce poți tu. 

Marte, guvernatorul tău, se va duce în Casa a opta la finalul lunii iar aici pot apărea probleme în ceea ce privește bugetul la comun. Sau la banii pe care îi împarți și cu alții. Marte se apropie și de Jupiter, ceea ce înseamnă că oferă încredere la început. Doar că în august Mercur va retrograda, așa că astrologul îți recomandă să faci o analiză a pieței și să nu te grăbești când vine vorba de investiții.

Ai în vedere și: Ce aduce Lilith/Luna Neagră pentru Scorpion până în martie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel