Horoscop iunie 2022. Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Elena Airini |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce în prim-plan previziunile lunii iunie pentru zodii. Avem o serie de evenimente astrologice, dar și recomandări. Printre altele, Gemenii vor avea o lună excelentă, plină de evenimente sociale, de prezența prietenilor și de oportunități în planul profesional. 

Avem mai jos evenimentele astrologice ale lunii iunie și felul în care acestea ne vor influența:

Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct

Chiar dacă își va relua mersul direct, Mercur face un careu cu Saturn, aspect care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi multe întârzieri, dar și probleme cu taxele și resursele. E posibil să crească din prețurile. 

Pe 13 iunie Mercur revine în semnul Gemenilor

Chiar dacă și-a încheiat retrogradarea, aceasta va avea efecte până la începutul lunii iulie. 

Pe 14 iunie avem Lună Plină în Săgetător

Ne dăm seama care va fi următorul pas, însă nu știm în totalitate cum să așezăm toate piesele din puzzle, mai ales că Luna și Soarele vor fi în careu cu Neptun care ne va face să fim plini de confuzie. 

Pe 21 iunie Soarele intră în Rac/ Solstițiul de vară

Începe vara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Pe 23 iunie Venus intră în Gemeni

Vom avea chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! 

Pe 29 iunie avem Luna Nouă în Rac

Este un moment bun pentru a planifica mai multe lucruri bune pentru viitorul familiei noastre. 

Luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, nevoie de a acționa, dar și de a reacționa. 

Previziuni Gemeni/ Ascendent în Gemeni în luna iunie 2022

Tranzitele lui Marte și ale lui Jupiter în casa a 11-a vă priesc de minune. Aveți în fața voastră o lună excelentă. Fiți foarte încrezători în prieteni, învățați să gestionați altfel situația cu ei, s-ar putea să vină multe ocazii și oportunități chiar prin prisma lor. Nu luați personal dacă se schimbă anumite planuri ale lor, sau dacă vi se pare că au spus anumite cuvinte neplăcute, nu au neapărat legătură cu voi. 

Mercur revine în semnul vostru pe 13 iunie, deci veți putea rezolva mult mai ușor orice situație care v-ar fi cauzat probleme. Veți găsi soluții simple și vă veți da seama cât de norocoși sunteți.

Un alt aspect foarte plăcut pe calea evoluției voastre este faptul că în iunie veți reuși în mod uimitor să ieșiți din postura de victimă. O să vă dați seama de anumite momente în care v-ați supărat și v-ați complăcut. O să vă acceptați așa cum sunteți, cu bune și cu rele, o să ieșiți din zona de confort.

Soarele stă în semnul vostru până pe 21 iunie. S-ar putea să aveți multe revelații legate de oamenii din jurul vostru, din toate punctele de vedere. Dacă e ceva extrem de plăcut, este felul în care reușiți să ieșiți din zona de confort.

Ați citit și despre ilustratoarea celui mai celebru pachet de cărți de tarot?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel