Horoscop iunie 2022. Pești/ Ascendent în Pești

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, aduce vești pentru nativii cu marcaj de Pești, atrăgându-le atenția asupra zonei financiare.

Evenimentele astrologice ale lunii iunie ne poartă către diverse schimbări. Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct, dar va face un careu cu Saturn care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Odată cu revenirea lui Mercur în semnul Gemenilor s-ar putea să mai avem câteva câteva efecte ale retrogradării chiar dacă aceasta s-a încheiat. 

Luna Plină din semnul Săgetătorului care se va petrece pe 14 iunie ne face puțini confuzi din cauza careului cu Neptun, iar intrarea Soarelui în Rac și începutul verii marcat prin Solstițiul de vară de pe 21 iunie ne va face să căutăm independența. Intrarea lui Venus în Gemeni de pe 23 iunie ne va face să avem chef de flirt și de distracții. 

Așadar, luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, cu nevoia de a acționa, dar și de a reacționa! 

Previziuni pentru Pești/ Ascendent în Pești

Din iunie ar fi cel mai indicat să vă gândiți cum ați putea să investiți banii. Este o lună excelentă pentru a cere o mărire de salariu, poate lucrați undeva și vreți mai multe acțiuni. Jupiter vă oferă oportunități mari, dar și cheltuieli foarte mari. Încercați să cheltuiți cu un sens, să investiți în viitorul vostru, să puneți banii să muncească pentru voi. 

Profesional, ar putea să apară o mică dezamăgire. Credeați că treceți altfel de un interviu, sau ceva la serviciu se dovedește a nu fi exact cum vă așteptați. Deci, în iunie la muncă veți avea parte de revelații mai neplăcute.

E posibil ca pe finalul lunii să vă schimbați starea, să fiți interesați și de alte lucruri, să vă eliberați de presiunea din sfera muncii, să vă gândiți la viață, la ce vă place să faceți, la anumite ieșiri.

Însă provocarea lunii rămâne legată de zona financiară, investiți cu înțelpciune!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel