Horoscop iunie 2022. Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Elena Airini |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

În luna iunie Scorpionii vor avea din nou multă, foarte multă muncă! Atât la serviciu, cât și acasă se vor strânge tot felul de lucruri de făcut. Atenție la furie, la mici accidentări și mai ales, la sănătate!

Avem mai jos evenimentele astrologice ale lunii iunie și felul în care acestea ne vor influența:

Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct

Chiar dacă își va relua mersul direct, Mercur face un careu cu Saturn, aspect care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Vor fi multe întârzieri, dar și probleme cu taxele și resursele. E posibil să crească din prețurile. 

Pe 13 iunie Mercur revine în semnul Gemenilor

Chiar dacă și-a încheiat retrogradarea, aceasta va avea efecte până la începutul lunii iulie. 

Pe 14 iunie avem Lună Plină în Săgetător

Ne dăm seama care va fi următorul pas, însă nu știm în totalitate cum să așezăm toate piesele din puzzle, mai ales că Luna și Soarele vor fi în careu cu Neptun care ne va face să fim plini de confuzie. 

Pe 21 iunie Soarele intră în Rac/ Solstițiul de vară

Începe vara din punct de vedere astronomic/astrologic. Trecem de la dorința de schimbare a Gemenilor la nevoia de așezare a Racului. Vom căuta siguranța, confortul și armonia în sânul familiei. 

Pe 23 iunie Venus intră în Gemeni

Vom avea chef de distracție, de evenimente și petreceri. Flirtul va fi la tot pasul! 

Pe 29 iunie avem Luna Nouă în Rac

Este un moment bun pentru a planifica mai multe lucruri bune pentru viitorul familiei noastre. 

Luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, nevoie de a acționa, dar și de a reacționa.

Îi aveți pe Jupiter și pe Marte în casa a 6-a, deci din nou, multă muncă. Este posibil să vă placă, să vă simțiți implicați în munca voastră. S-ar putea ca Jupiter să vă amplifice nevoia de a lua încă un proiect și încă unul și să ajungeți să vă pierdeți simțul echilibrului. Încercați mai bine să nu vă faceți rău vouă înșivă, chiar dacă la început vă place să vă dăruiți cu totul lucrului. 

Dacă lucrați într-un colectiv, e posibil să vă contraziceți cu ceilalți, să vi se pară că se mișcă mult prea încet față de ritmul pe care vi l-ați impus voi vouă înșivă. Bine ar fi ca munca depusă să fie pentru voi, să vă folosească și în viitor, să găsiți un nou sens. 

Este o lună bună pentru chestiunile gospodărești: renovat, grădinărit, deci asta înseamnă că aveți de muncă și acasă. E posibil să vă luați mai multe sarcini decât este cazul și să nu îi lăsați pe ceilalți să vă ajute pentru că vi se pare că ei nu fac nimic bine.

Aveți grijă la sănătate, e posibil să aveți mici accidente, fiți atenți să nu vă grăbiți, să nu vă loviți de toate lucrurile, sunteți predispuși la mici accidentări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel