Horoscop iunie 2022. Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Elena Airini | Dată: 26 mai, 11:44 | Categorie: Horoscop lunar
sursă foto: Pixabay.com
EXCLUSIV
sursă foto: Pixabay.com

Vărsătorilor le-ar prinde bine mici ieșiri în luna iunie. Ar face bine să lucreze mai mult cu propria persoană, mai ales dat fiind faptul că îl au pe Saturn în casa 1. Iată mai jos previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru Vărsător sau cei cu Ascendentul în Vărsător. 

Evenimentele astrologice ale lunii iunie ne poartă către diverse schimbări. Pe 3 iunie Mercur își reia mersul direct, dar va face un careu cu Saturn care ne va face să ne îndoim de noi înșine. Odată cu revenirea lui Mercur în semnul Gemenilor s-ar putea să mai avem câteva câteva efecte ale retrogradării chiar dacă aceasta s-a încheiat. 

Luna Plină din semnul Săgetătorului care se va petrece pe 14 iunie ne face puțini confuzi din cauza careului cu Neptun, iar intrarea Soarelui în Rac și începutul verii marcat prin Solstițiul de vară de pe 21 iunie ne va face să căutăm independența. Intrarea lui Venus în Gemeni de pe 23 iunie ne va face să avem chef de flirt și de distracții. 

Așadar, luna iunie vine cu o altă suflare, cu prospețime, cu o poftă de viață mai vizbilă, cu nevoia de a acționa, dar și de a reacționa! 

Previziuni pentru Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Dacă vreți să treacă luna pe lângă voi, atunci stați doar în casă, nu ieșiți, nu vorbiți, nu comunicați. Însă dacă vreți să aveți o lună bună, ieșiți, faceți mișcare, mergeți în excursii, folosiți dorul ăsta de călătorii pentru a vă simți mai bine și pentru a ieși în întâmpinarea oportunităților.

Sigur că s-ar putea ca în iunie să fie vorba despre nervi, funcționari, birocrație, însă toate se vor rezolva cu calm. S-ar putea să vreți să rupeți legăturile cu anumite persoane.

Dacă aveți un examen sau o prezentare, o să aveți un curaj nebunesc de a spune lucurile altfel decât le-ați fi spus până acum. Evitați conflictele cu frații și surorilor, ajutați-i în loc să îi tot criticați, dacă dați dovadă de înțelegere față de ei, vă veți simți mai bine.

E o lună bună dacă vreți să vă luați permisul sau să vă schimbați mașina, de ce nu să vă alegeți o mașină pe placul vostru.

Îl aveți pe Saturn în casa I, ce începeți acum, va fi de lungă durată, gândiți-vă la un alt stil de viață, la un alt mod de a gândi, însă din nou, cel mai important este să vă planificați mici excursii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play