Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi cu ce vine luna IUNIE pentru nativii zodiei Berbec? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec IUNIE 2023

Ei bine, luna iunie nu are evenimente importante, dar trebuie să amintim de faptul că Saturn o să își înceapă retrogradarea, iar Pluto se va întoarce din Vărsător în Capricorn. Dar, cel mai important lucru de ținut minte este că Venus o să intre în semnul Leului, unde va sta până în octombrie.

Chiar dacă retrogradarea lui Venus va începe de pe 23 iulie, trebuie să spunem că încă de pe 5 iunie, de când intră în Leu, va produce efecte. Cu alte cuvinte, zona amoroasă, zona afectivă și cea financiară vor fi date peste cap.

În primul rând, Marte, guvernatorul tău, este în Casa a 5-a. Iar acest aspect este minunat. Astrologul spune că este o lună fantastică pentru acești nativi. La început de iunie și Venus va intra în Casa a 5-a! Din nou, un aspect uimitor pentru nativii care aparțin primului semn al zodiacului.

Atunci când discutăm despre această casă, vorbim despre bucuria de a trăi. Despre acea veselie specifică celor mici. Bucuria autentică.

Dacă tu crezi că nu ai motive să fii atât de bucuros, ai face bine ca luna viitoare să ți le creezi! Gândește-te la faptul că Marte îți guvernează semnul. Pe acolo pe unde trece, te îndeamnă să acționezi.

Pentru că va trece prin Casa a 5-a, vorbim de iubire, de creativitate, de naștere, de pasiune, de un pic de narcisism, dar ai nevoie să ieși în față în luna următoare.

De fapt, trebuie să scoți la iveală tot ce este mai bun în tine. Și dacă tu consideri că nimic nu este bun, trebuie să inventezi ceva și să arăți lumii cu încredere.

Ai face bine să îți cauți sau să îți creezi o scenă, să te așezi frumos acolo și să te manifești, astfel încât să primești aplauzele cuvenite. 

Trebuie să știi și că un pic de vanitate nu are cum să nu iasă la suprafață, dar și puțin orgoliu. Tinzi să fii considerat poate arogant sau plin de tine, dar Marte în Leu spre asta te împinge, nu îi pasă de ceea ce spun ceilalți.

Nu trebuie decât să reții că o să ai o lună foarte bună. Ai în vedere și următorul lucru: faptul că Venus intră în Casa a 5-a și la un moment dat va și retrograda acolo te încurajează să deschizi bine ochii, pentru că este vorba despre zona amoroasă.

Acest tranzit te poate ajuta să intri din nou într-o relație, să te reîntâlnești cu cineva sau să aduci pasiune în relația în care te afli. În aceleași timp, te poate face să înțelegi că iubirea nu vine doar dacă o aștepți sau ce te învață alții despre iubire nu este musai valabil și în cazul tău. 

Relația cu copiii poate fi una minunată, dar dacă depui efort în acest sens. Mulți dintre nativii Berbec se pot gândi și la conceperea unui copil.

Luna Plină în Gemeni de pe data de 4 iunie este un alt aspect al următoarei luni, iar Luna Nouă în Săgetător va urma pe 18 iunie. Asta înseamnă că urmează o perioadă bună pentru călătorii, pentru studiu, dar și pentru alergat după mai mulți iepuri.

Vezi și: Zodia care își va cere drepturile și va primi respectul cuvenit în 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel