Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce urmează în IUNIE pentru nativii zodiei Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești și recomandări importante.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu IUNIE 2023

Luna iunie este foarte plăcută pentru tine! De altfel, atât luna iunie, cât și luna iulie vor fi prielnice pentru nativii Leu, dar să o luăm pe rând.

În primul rând, pe data de 5 iunie, Venus sau Micul Benefic, așa cum este considerată, intră în semnul tău. Așa că va fi o bucurie! Să nu uităm că și Marte se află tot în semnul Leului.

Venus va rămâne în Leu până în luna octombrie, unde va și retrograda. Ei bine, când Marte și Venus se află în semnul tău, debordezi de carismă și atragi oamenii precum un magnet. Este drept și că unii te pot urî din prima, iar alții te pot iubi din prima, asta pentru că vei alege să te manifești cu multă încredere și poate cu puțină aroganță sau vanitate.

O să fii atotștiutor, omnipotent, omniprezent. De fapt, îți place să te bucuri de viață! Începând cu luna iunie, doar asta va fi scopul tău principal. Te vei gândi că doar o viață ai și vrei să o trăiești așa cum se cuvine.

Îți dorești să te distrezi, să ieși în oraș, să te întâlnești cu oamenii, să te îmbraci frumos, să te aranjezi, să mergi la sală, să te afișezi. Da, puțină vanitate nu strică din când în când. 

Ai niște tranzite extraordinare în luna care vine!

După care, trebuie să știi că Jupiter este în Casa a 10-a. Așa că pot apărea și lucruri neprevăzute la locul de muncă, unele pe care le-ai așteptat toată viața, dar care te pot ajuta enorm. 

De fapt, în iunie trebuie să trăiești clipa. Și să ai această gratitudine, acea recunoștință, fie că faci o rugăciune sau că meditezi. Încearcă să vezi doar partea plină a paharului în luna următoare.

Cu aspectele astrologice pe care le ai în luna iunie, dacă vei vedea această parte pozitivă a lucrurilor, o să atragi altele și mai minunate în viața ta. 

Dacă ești mohorât, încruntat și te victimizezi, nu poți atrage nimic bun. Totul depinde de tine și de atitudinea ta, nu uita acest lucru.

Încearcă să te axezi pe cât mai multe lucruri bune. Și vei vedea că vor veni spre tine. Ai șansa de a-ți construi o imagine nemaipomenită.

Îți recomandăm să vezi și acest articol: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel