Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Vrei să știi ce aduce luna iunie 2023 pentru nativii zodiei Săgetător? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător IUNIE 2023

Ai multe aspecte de luat în calcul în luna următoare, chiar dacă nu vor fi la fel de importante precum cele de mai. Însă, nu putem să nu amintim despre faptul că Jupiter, guvernatorul tău, se află în Casa a 6-a. Cu alte cuvinte, iar va veni o lună cu multă muncă. 

Sau, ține cont și de faptul că poate fi vorba și de cealaltă variantă, ținând cont de faptul că Jupiter este în Taur, deci poate să apară și multă procrastinare. Am putea spune că nevoia de a munci mult este întemeiată, de cele mai multe ori, sau este, de fapt, o fugă.

Ori această procrastinare sau evitare poate ascunde și ea, de fapt, altceva în spate. Întotdeauna, aceste tendințe sunt pretexte și nu cauze. Astrologul îți recomandă ca în luna iunie să stai cu tine și să te gândești cine ești tu, de fapt. 

Și Saturn își va începe retrogradarea în Casa a 4-a, pe data de 17 iunie și te face să îți dai seama de ce anume nu mai poți. În combinație cu tranzitul lui Jupiter, te vei lovi de niște blocaje, de niște frustrări sau limitări care pot apărea din cauza familiei sau din cauza locului de muncă.

Dar atenție, s-ar putea să descoperi că stilul tău de viață este cel care trebuie schimbat. Cu Jupiter în Casa a 6-a, orice astfel de schimbare merită să fie încurajată. Chiar și cea mai mică. Nu te arunca la chestiuni mari.

Retrogradarea lui Saturn în Casa a 4-a aduce și anumite schimbări în relația cu părinții, cu unele rude. Pot să apară anumite probleme de sănătate.

Altfel, această Lună Plină de pe data de 4 iunie este în semnul tău, iar Luna Nouă de pe data de 18 iunie este în Casa a 7-a, ceea ce înseamnă că axa relațională este destul de importantă. Fii mai precaut în această zonă.

Venus va intra în Casa a 9-a, unde se află deja Marte. Apar călătorii, petreceri, vacanțe, concedii, evenimente. Așa că discutăm despre un tranzit care o să îți placă. Însă fii atent și aici, pentru că tot acest cumul de planete în Casa a 9-a sunt foarte aventuriere.

Dacă ai ceva sigur acasă, ai grijă să nu calci strâmb. Și dacă nu merge relația, asumă-ți, înainte să intri într-o altă legătură.

Îți recomandăm să vezi și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel