Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Vărsător/Ascendent în Vărsător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Sursa: pixabay.com
EXCLUSIV
Sursa: pixabay.com

Ce aduce luna iunie pentru nativii zodiei Vărsător? Astrologul Daniela Simulescu oferă previziuni importante. Iată cum va fi următoarea lună pentru acest semn de aer!

Horoscop Vărsător/Ascendent în Vărsător IUNIE 2023

Pe data de 17 iunie, Saturn, guvernatorul tău, își începe retrogradarea în Casa a 2-a. Așa că banii sunt un subiect foarte important în luna iunie. Ai nevoie de economii, de ajustări, dar și de eficientizări în sectorul bugetar. Trebuie să tai din costuri și să înveți să trăiești altfel cu banii pe care îi ai.

De asemenea, ai putea să înveți să faci banii din alte surse. Dar acești bani trebuie, la rândul lor, puși deoparte. Pentru că altfel, se vor duce foarte rapid și nici nu îți dai seama pe ce anume îi dai.

Așa că trebuie să ai mare grijă de finanțele tale în perioada următoare.

După care, Pluto iese din semnul tău și se întoarce în Casa a 12-a, așa că acest aspect îți dă voie să mai respiri puțin. Cel mai probabil, de pe 23 martie, mulți dintre nativii Vărsător nu au știut exact ce se întâmplă în viața lor. 

Dar ce este de discutat cu adevărat? Venus își va începe tranzitul în Casa a 7-a pe data de 5 iunie, unde se află deja și Marte. În consecință, relațiile sunt dinamizante, oamenii te sprijină, te plac, sunt atrași de tine sau reușești să creezi noi parteneriate. 

Este important să negociezi și să discuți cât mai mult cu ceilalți. Din acest punct de vedere, este un aspect minunat pentru Vărsător sau cei cu ascendent în Vărsător.

În cazul în care ești singur, aspectele lunii iunie se anunță potrivite pentru toată vara. Așteaptă-te la întâlniri sau reîntâlniri. În iunie și iulie, să te ții! Poți trăi povești pe care să le povestești nepoților.

Dacă ești într-o legătură amoroasă, se poate retrezi pasiunea din cadrul cuplului. 

Totuși, pentru că este și Marte în Casa a 5-a, poți fi tentat să atragi tipare de oameni puțin toxici. Sau legături bolnăvicioase. 

Ai face bine să fii atent, iar dacă vezi niște stegulețe roșii, care îți indică faptul că nu ar fi cazul să începi o relație nepotrivită, să ții cont de ele.

Încearcă să abordezi relațiile cu un pic mai multă aroganță. Energia de Leu din Casa a 7-a este foarte competitivă și ambițioasă. Deci, oamenii care vor să îți între în grații trebuie să se poarte într-un anumit fel.

Altfel, există aspecte bune să călătorești, să studiezi, să înveți, să fii voios și bucuros.

Citește și: Horoscop IUNIE 2023. Previziuni complete pentru Capricorn/Ascendent în Capricorn

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel