Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Ce aduce luna iunie pentru Gemeni și cei cu Ascendent în Gemeni? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, aduce previziunile complete!

Youtube video image

Gemeni și Ascendent în Gemeni IUNIE 2024

Vei fi vedeta lunii. Pe data de 26 mai, Jupiter intră în semnul tău. Prin urmare, începe să răsară soarele și pe strada ta.

Pe 6 iunie, o Lună Nouă va păși tot la tine în semn. Va beneficia de prezența lui Venus și Jupiter. Este un moment nemaipomenit pentru cei care își doresc să o ia de la capăt. Dar chiar dacă îți dorești o schimbare importantă în viață, aceasta nu vine așa cum ți-o imaginezi. Poți trece printr-o criză care te va face să cauți prospețimea și noutatea.

Chiar dacă în prima parte a lunii treci prin lucruri care ți se par nedrepte, ele sunt menite să te ducă din punctul A în punctul B. Altfel nu vei găsi dorința să mergi mai departe.

După care, trebuie să ții cont de faptul că Marte va intra în casa a douăsprezecea pe 9 iunie. Ce trebuie să ai în vedere? Va fi necesar să ai mai multă grijă de sănătate. Cât timp Jupiter va fi în semnul tău, are tendința de a amplifica și ce este bine, dar și ce este rău. Dacă știi că ai probleme de sănătate, acestea se pot amplifica pentru a nu le mai ignora. Începe să cauți resurse, tratamente și doctorii cei mai potriviți.

15 curiozități despre Gemeni, semnul jovial din zodiac. Te regăsești în ele?

Din a doua parte a lunii, ai foarte mult marcaj în casa a doua. Vor apărea cheltuieli. Jupiter în casa întâi te salvează și îți aduce de acolo de unde nu te așteptai.

Pe 29 iunie, Saturn își începe retrogradarea. Din punctul de vedere al Danielei Simulescu, îl poți resimți cu câteva zile înainte. Finalul lunii îți aduce niște teste pe plan profesional. Cei care sunt mai tineri vor considera că nu este corect ceea ce se întâmplă. Cine are deja mai multă experiență o să mai aștepte să treacă timpul pentru a lua o decizie foarte bună.

În plus, fuga de responsabilitate nu o să te ajute. Atunci când Jupiter și alte planete îți tranzitează semnul, vei avea impresia că ți-a dat Universul tot ceea ce ai mai bun. Prin urmare, fugi de asumare. Este posibil ca din când în când să te și victimizezi. Astrele îți oferă toate aceste oportunități pentru a te maturiza.

Dacă retrogradarea lui Saturn de la finalul lunii nu te găsește matur, va face astfel încât în luna iulie să te aștepte mai multe teste și examene.

Cu toate acestea, dacă nu apare nimic bun în viața ta, nu mai poți da vina numai pe astre. Trebuie să îți dai seama de ce ai fugit și ce lecții nu ți-ai învățat.

Ce aduce Jupiter pentru Gemeni/Ascendent în Gemeni până în iunie 2025

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel