Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
freepik.com
EXCLUSIV
freepik.com

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile pentru nativii care aparțin acestui semn de apă.

Youtube video image

Scorpion/Ascendent în Scorpion IUNIE 2024

Marte, guvernatorul tău, își va schimba semnul pe data de 9 iunie și va intra în Casa a șaptea. Asta înseamnă că, toată luna, relațiile pentru tine vor fi cele mai animate. În acea direcție se va duce toată atenția ta. Desigur, vom face referire, în primul rând, la relațiile personale, amoroase.

De obicei, când Marte intra în Casa a șaptea, cam face deranj, scandal și aduce foarte multă ceartă. Îi place să provoace, să irite. Așadar, în iunie, s-ar putea ca relația să nu fie una liniștită, echilibrată, ci să fie pusă pe jar. Pentru că și Casa a opta este plină, pentru mulți dintre voi, poate să fie o lună în care se reaprinde pasiunea. Împăcarea va fi dulce, iar toată această zonă de intimitate va fi importantă pentru tine.

De asemenea, mulți dintre nativii Scorpion se vor trezi la realitate. Vor vedea cu adevărat cum le este partenerul și vor ajunge într-un punct în care își vor dea seama ce au ales. Nu trebuie să te gândești numai la lucruri negative.

Filosofia Scorpionului: Înțelegerea Mistică și Profunditatea Simbolisticii

Casa a șaptea beneficiază de tranzitul lui Marte, în Casa a cincea Saturn își va opri retrogradarea, iar în Casa a opta vor fi destul de multe planete, inclusiv Jupiter și Venus. Toată această configurație astrală vorbește despre "Cât dau eu" versus "Cât dai tu". Vor fi momente în care vei crede că tu dai prea mult și celalalt prea puțin. Iar dacă îi vei spune asta partenerului, va lua foc și va vrea să îți arate că este, de fapt, invers.

Va fi dificil să găsești un numitor comun și vei intra într-o buclă a neliniștii, a neîncrederii, a lipsei de siguranță pe plan amoros. Astrologul te îndeamnă să nu te grăbești cu deciziile, ca să nu iei unele pripite. Dă-ți seama mai bine ce anume nu ai discutat cu partenerul. 

Cel mai bine ar fi să stai și să îți dai seama că nimeni nu este responsabil pentru propria ta fericire. Saturn vă retrograda în Casa a cincea și vrea să te învețe lucrul acesta, că trebuie să realizezi ce îți dorești cu adevărat și că trebuie să îți creezi singur fericirea. Nu îți modela viața în funcție de celălalt.

Cei care sunt în curs de a intra într-o relație trebuie să facă totul fără grabă, cu foarte mare grijă. Nu te grăbi și nici nu te lăsa pradă fluturașilor din stomac. 

Spre final de iunie, îți vei reveni și pe plan profesional. O să fii dornic să înveți, să afli, să comunici, să călătorești și să absorbi mai multe informații. Cei care sunt într-un proces de partaj sau de succesiune pot avea parte și de oportunități, doar dacă fac lucrurile cât mai corect. 

Luna iunie este una în care te vei gândi destul de mult la negocieri și la investiții. Vine o perioadă bună pentru a începe să faci căutări în acest sens. Poate vrei să îți iei o casă ori un teren, deci astrele te încurajează.

Poți citi și: Horoscop IUNIE 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel