Horoscop Leu 2023. Daniela Simulescu aduce previziuni complete - VIDEO

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop anual
https://pixabay.com/
EXCLUSIV
https://pixabay.com/

Dacă ești zodia Leu sau ai ascendent în Leu, iată ce aduce horoscopul anului 2023 pentru tine. Astrologul și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, îți pune la dispoziție previziuni complete.

Horoscop 2023 Leu/Ascendent în Leu

În viața ta, se vor întâmpla foarte multe în acest an nou. Definitoriu este tranzitul lui Saturn prin Pești, adică intrarea lui Saturn în Casa a 8-a, pe 7 martie. Totodată, Saturn iese din Casa a 7-a, unde a fost din 2020. De aceea, probabil că din 2020, au existat Lei care s-au despărțit, au divorțat sau au intrat în relații foarte serioase. Când Saturn trece în Pești, se vorbește și despre ideea de moarte, nu neapărat a ta sau a celor din jur.

La această idee se adaugă și cea despre regenerare, transformare sau renaștere. Vorbim despre relații, banii partenerului sau bani din moșteniri. Casa a 8-a are legătură și cu căutarea sufletului. Are legătură și cu fricile pe care le-ai avut și nu le-ai confruntat. Nu o să mai poți fugi de ele. Saturn te încurajează să te gândești la ceea ce-ți dorești din tot sufletul, dar să fii simplu. Iar asta nu-ți aduce prea multă plăcere, pentru că vrei să strălucești și să te bucuri de validare. Este un tranzit greu, dar care o să te aducă mai aproape de adevărata ta natură.

Trebuie să te bazezi pe tine, fiindcă nu vei mai primi atât de multe resurse din partea celorlalți. Dacă vrei să faci un împrumut sau să primești o finanțare, vei fi susținut, dar așteaptă-te să dureze. Cu Saturn în Casa a 8-a, ies multe frustrări și pe plan intim. Când o să-ți dai seama de problemele din relații, te vei bucura doar de calitate.

În schimb, Leii îi pot învăța pe alții cum să genereze resurse. Pe lângă grija cu banii, se impune și grija cu alimentația. În prima parte a anului, Jupiter stă în Casa a 9-a, așa că poți să înveți și să cunoști oameni. De pe 16 mai, Jupiter intră în Casa a 10-a. Acest lucru aduce o îmbunătățire vizibilă pe partea profesională. Poți lua cursuri noi, pe care să le folosești pentru a activa în acel domeniu. Șefii te vor aprecia sau tu vei fi un șef mai bun.

Cu Jupiter în Casa a 10-a, poți să oficializezi și o relație, dar și să o rupi. Pentru o scurtă perioadă de timp, Pluto va intra în Casa a 7-a, între 23 martie și 11 iunie. Dintr-o dată, poți intra în relații cu oameni la care nu te-ai fi gândit niciodată. Te poți lipi de oameni cu aceleași traume sau cu persoane geloase, neîncrezătoare sau posesive.

Venus , planeta iubirii și frumuseții, va fi retrogradă în semnul tău între 23 iulie și 4 septembrie, dar îi vei simți efectele între 5 iunie și 9 octombrie. În această perioadă, merită să ai grijă de tine, să te iubești, să te aranjezi și să ieși în lume. Ai puțină grijă la dragostea de-o vară. Poți să te întâlnești și cu cineva din trecutul tău. Ai mare grijă pe cine lași în viața ta. Cu Venus retrograd, nu te grăbi să te căsătorești sau să divorțezi.

Vei fi carismatic și atractiv în 2023. Până în mai, fii curajos și dă examene, învață și călătorește.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel