Horoscop. Luna Nouă în Peşti: Cele ŞASE semne afectate!

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Recomandari

Luna Nouă În Peşti care are loc în această seară, în jurul orei 19:35, va avea o influenţă aparte pentru câteva dintre semele zodiacului şi care care au marcaje cu acestea în harta natală. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, dezvăluie tot ce trebuie să ştim despre această Lună Nouă:

Această Lună Nouă e menită să ne dizolve tot ce ştiam noi despre lume, astfel încât să începem o nouă construcţie a noastră. 

Cu o Lună Nouă în Peşti, lângă Jupiter şi Neptun, mai ales că se petrece în casa a 6-a, vorbim despre vindecare, despre dizolvarea stilului de viaţă, despre renunţare. Energia Peştilor asta ne învaţă, că până nu renunţăm, până nu pierdem ceva, nu avem de unde să o luăm de la capăt. Energia Peştilor, fiind ultimul semn al zodiacului, avem nevoie să ne "ciuruim" puţin, după care, când vine Berbecul, ne recompunem. În energia Peştilor s-a golit ceva şi în energia Berbecului se umple iarăşi.

Citeşte şi: Luna Nouă în Peşti. Astrologul Daniela Simulescu: "Credinţă, vindecare". Cum trebuie folosită această energie

Energia Peştilor zice să dizolvi la ceva, să renunţi la ceva. De obicei, pe Lună Plină e bine să renunţăm la chestii fizice, concrete. pe Lună Nouă în Peşti, dacă ai un obicei care nu îţi prieşte, încearcă să îţi dai seama care este şi de ce îl ai. Vorbim mai ales despre obiceiurile pe care le ai în cadrul familiei.

Acest eveniment important are un ascendent în Balanţă. Şi Venus, guvernatorul Lunii Noi, se află în conjuncţie cu Marte şi cu Pluto din casa a 4-a. Şi când vorbim de casa a 4-a, vorbim şi despre nişte tipare pe care noi le-am moştenit în cadrul familiei, dar şi despre rudele care sunt bolnave atât în plan fizic, cât şi pe plan psihic.

Vă invit să vă daţi seama care sunt pornirile voastre, care sunt traumele voastre şi să încercaţi să le vindecaţi sau să implicaţi acea energie în ceva. Poate vă alegeţi un obicei prin care să daţi o formă furiei sau suferinţei.

Horoscop. Luna Nouă în Peşti: semnele afectate

Această Lună Nouă în Peşti se va resimţi foarte mult în cei cu marcaj de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cei cu marcaj de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Celelalte semne vor fi puţin mai provocate. Vor simţi că oamenii din jurul lor se schimbă şi nu vor înţelege ce se întâmplă. Dar ştiţi cum este.... Faci o schimbare, schimbi şi norocul.

Horoscop. Cum vor fi afectate de Luna Nouă în Peşti semnele de Pământ şi de Apă

Taur

V-aş recomanda să faceţi curăţenie în tot ceea ce înseamnă prieteni, cunoştinţe, amici, oameni cu care discuţi. Poate undeva nu ai pus o limită. Sunt oameni care nu vă sunt atât de apropiaţi şi cărora le-aţi împărtăşit informaţii personale şi nu e bine pentru că s-ar putea să ofere acele informaţii mai departe sau să vă judece. E bine să aveţi încredere în ceilalţi. E un aspect bun această Lună Nouă, dar vedeţi în cine aveţi încredere.

Rac

Pentru voi, o rugăciune astăzi e minunată! Dar rugăciunea să fie pentru voi, nu pentru alţii. V e mai greu să vă gândiţi la voi decât la alţii. Astăzi, rugăciunea şi intenţia trebuie să fie despre voi!

Fecioară

Luna Nouă se petrece în casa a 7-a, casa parteneriatelor. E minunat! Pentru cei singuri pot veni ocazii. Pentru cei care sunt în relaţii toxice, pot veni revelaţii mai dureroase. Pentru cei care vor să meargă mai departe cu relaţia, pot primi oportunităţi.

Scorpion

Luna Nouă se petrece în casa a 5-a. Are legătură cu vindecarea copilului interior, are legătură cu emoţiile voastre, cu nevoia de ataşament, de afecţiune, de iubire. Vorbim şi de copii. Poate fi o perioadă foarte bună pentru a vă gândi dacă vreţi copii.

Capricorn

E o perioadă bună de iertare, să vă împăcaţi pe cineva, să sunaţi pe cineva cu care nu aţi vorbit de mult timp şi să ascultaţi. Dacă veţi asculta, veţi vedea că empatia şi toleranţa vor fi foarte apropiate atât de persoanele dragi, cât şi de cei cu care discutaţi. Dacă aveţi o chestiune administrativă şi consideraţi că nu merg lucrurile, nu forţaţi. Lăsaţi să meargă lucrurile de la sine şi se vor rezolva. Dacă forţaţi, nu se vor rezolva.

Peşti

Sunteţi protagoniştii, actorii principali. În acelaşi timp, puteţi fi personajul bun sau personajul rău. Depinde de voi cum alegeţi ziua. Puteţi să fiţi personajul bun în a accepta ceea ce vi se întâmplă şi să mulţumiţi Universului că aveţi un loc de muncă, aveţi de mânca, staţi sub un acoperiş. Sau dacă vreţi să fiţi personajul rău, să vă victimizaţi, să vă plângeţi şi să comentaţi, să vă zvârcoliţi în ceea ce vi se întâmplă şi să refuzaţi să ieşiţi de acolo, că e mai "mişto" postura de victimă din când în când. Depinde de voi! Cert este că Luna Nouă de astăzi de petrece lângă Jupiter şi vine cu oportunităţi, dar în funcţie de încrederea pe care o aveţi în interior. Că dacă nu aveţi încredere şi doar vă victimizaţi, stelele astea zic: "Nu vrei? De ce ţi-aş da? Rămâi acolo, că ţie îţi place!" Jupiter amplifică şi ce e bun, dar şi ce e rău. Depinde de voi!

Vă recomand să dormiţi cât mai mult în perioada aceasta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel