Horoscop. Luna Plină în Fecioară: Cele PATRU semne PUTERNIC influenţate

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
 (sursa foto: Jorge Gardner / Unsplash)
EXCLUSIV
(sursa foto: Jorge Gardner / Unsplash)

Horoscop. Luna Plină în Fecioară are o influenţă puternică pentru patru dintre semnele zodiacului. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, ne spune mai multe:

Luna Plină în Fecioară din 18 martie se petrece la ora 09:17 dimineaţa. 

Luna Plină ne frustrează, ne activează, ne enervează, se schimbă ceva.

Luna Plină de pe 18 martie îi va influenţa mult pe cei care au marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti.

Şi pentru că vorbim de Luna Plină în Fecioară, vorbim de nevoia de practic, de curăţare, de vindecare, dezinfectare, acceptare, justificare, efort, un sacrificiu, îngrijire, cotidian şi realitatea aşa cum este ea pentru că în astrograma momentului, Soarele în Peşti este lângă Neptun, Jupiter şi Mercur. Undeva trebuie să e dăm seama unde este cea mai mare confuzie din viaţa noastră ca să ne aşăm, să fim cu picioarele pe pământ. 

Horoscop. Luna Plină în Fecioară: Cele patru semne puternic influenţate

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

În primul rând, vorbim de faptul că avem casa a 10-a plină de planete. Casa a 10-a e casa profesiei. Avem Mercur, Jupiter, Neptun, Soare. E super amplificat. Se întâmplă tot felul de evenimente pe care le puteţi controla. Dar Luna este în casa a 4-a. Acolo e nevoie să te aşezi puţin şi să îţi dai seama cât de mult te-a absorbit în ultimul timp serviciul şi cât de puţin timp ai păstrat pentru nevoile tale emoţionale, pentru liniştea ta, pentru confortul tău sau pentru relaţia cu familia. Da, muncim, dar după muncă încearcă să nu stai tot cu mintea la serviciu. Încearcă să te conectezi la ce mănânci, la cum te joci cu un animal, cum faci curăţenie, cum vorbeşti cu familia. Încearcă să te extragi singur prin gesturi mici, zilnice, cotidiene, care să te scoată puţin, să stabileşti un echilibru între viaţa profesională şi viaţa personală. Dacă nu o să o faci tu, Luna Plină vine, de obicei, cu nişte aspecte care să te declanşeze.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Luna Plină e în semnul tău. Vorbim despre sănătate, vorbim despre faptul că te vei simţi singur, al nimănui, vorbim şi de dorinţa de a muncii (dacă în viaţa personală nu funcţionează lucrurile), dar este şi un moment în care să îţi dai seama şi câtă putere le-ai dat celorlalţi. Pentru că guvernatorul tău, Mercur, este în casa a 7-a, lângă Neptun, Jupiter şi e posibil să fi considerat că mulţi din jurul tău sunt mai importanţi decât tine şi iată, vine 18 martie şi descoperiţi că sunteţi în fundul gol, că aţi dat tot. Îţi vei da seama că ai dat tot ce ai avut şi că e momentul să pui stop comportamentului tău abuziv faţă de propria persoană. Efectiv, te arunci către ceilalţi şi tu vrei să corectezi, să controlezi, dar nu îţi iese. Deci, puţină atenţie la propria persoană în jurul datei de 18 martie.

Săgetător / cei cu ascendentul în Săgetător

La locul de muncă, se pot întâmpla tot felul de evenimente care te scot în faţă. Nu-ţi convine, că tu consideri că ai fi putut să ieşi în faţă pentru altele, nu pentru ce se întâmplă atunci şi te vei supăra, te vei enerva. Şi cine va trage ponoasele dacă nu familia ta? Pentru că te vei duce acasă, te vei plânge, vei suferi şi vei începe să îi acuzi şi pe ei că nu te înţeleg. Dar nu face chestia asta în jurul datei de 18 martie. Încearcă, pe cât posibil, când ajungi pe preşul din faţa uşii, să laşi acolo supărările, nemulţumirile, criticile, exigenţele. A doua zi, când te întorci la serviciu, du-le acolo cu tine şi cu siguranţă vor avea mai mult rost în zona respectivă. Fuga de autoritate - o să treceţi prin nişte zile în care nu vreţi să luaţi decizii deloc în acea perioadă.

Peşti / cei cu ascendentul în Peşti

Luna Plină se întâmplă în casa a 7-a. Aveţi în casa I foarte multe planete. S-ar putea să aveţi curaj să vă rupeţi de o relaţie toxică, să începeţi o relaţie sau să vreţi altceva. Şi pentru că aveţi pe Jupiter lângă Soare, lângă Neptun, vă puteţi înşela pe moment, dar undeva e nevoie de a o lua de la capăt. E nevoie de o reclarificare a modului în care avem relaţii profesionale sau amoroase. Pe plan amoros se vor vedea multe efecte şi vă veţi simţi neînţeleşi şi veţi da vina pe celălalt, veţi considera că el e o problemă, dar undeva trebuie să vindeci sau să schimbi tu înainte de a aştepta să se schimbe celălalt. Încrederea este destul mare, dar să vă gândiţi că şi la voi este buba, nu doar la celălalt. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel