Horoscop 18 martie - Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent. Cele mai AFECTATE semne

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Diverse
EXCLUSIV

Horoscop. Află ce aduce Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent, de la Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Luna Plină în Fecioară din 18 martie se petrece la ora 09:17 dimineaţa. 

Vreau să ne uităm cum ne activează pe fiecare dintre noi, la ce trebuie să fim atenţi.

Luna Plină ne frustrează, ne activează, ne enervează, se schimbă ceva.

Luna Plină de pe 18 martie îi va influenţa mult pe cei care au marcaj mutabil în astrogramă: Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti.

Şi pentru că vorbim de Luna Plină în Fecioară, vorbim de nevoia de practic, de curăţare, de vindecare, dezinfectare, acceptare, justificare, efort, un sacrificiu, îngrijire, cotidian şi realitatea aşa cum este ea pentru că în astrograma momentului, Soarele în Peşti este lângă Neptun, Jupiter şi Mercur. Undeva trebuie să e dăm seama unde este cea mai mare confuzie din viaţa noastră ca să ne aşăm, să fim cu picioarele pe pământ. 

Horoscop Luna Plină în Fecioară pentru fiecare zodie / ascendent

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Luna plină se va duce în casa a 6-a. Vorbim de o reconfigurare a stilului de muncă, a condiţiilor de la serviciu, a relaţiilor pe care le ai cu colegii. Undeva ai nevoie de o schimbare a limitelor pentru că ai în casa a 12-a foarte multe planete şi nu trebuie să te pierzi, să te abandonezi sau să ai încredere foarte mare în ceilalţi. E cazul să lucrezi puţin câte puţin.

Luna asta Plină vorbeşte despre stabilirea limitelor la locul de muncă, mai ales cu oamenii (subordonaţi sau colegi) şi despre sănătate, despre a mai renunţa la ce este în cotloanele minţii şi te ţine pe loc. Luna în Fecioară nu vrea haos, vrea să despice totul astfel încât să controleze fiecare detaliu. Deci axa 6-12 vorbeşte despre nevoia de a mai renunţa, la a te sacrifica, dar vorbeşte şi despre vindecare. 

Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Plină, la tine, este în casa a 5-a. undeva, în relaţia cu copiii, e nevoie să refaci, să restabileşti anumite graniţe. Nu e nevoie de ceartă, critică, exigenţă, dar să schimbi stilul de viaţă astfel încât şi ei să vină după tine. 

O Lună Plină în casa a 5-a vorbeşte şi despre cât timp îţi oferi tu versus cât timp le oferi celorlalţi din viaţa ta.

Casa a 11-a e plină. Deci, să nu vrei să te sacrifici pentru toţi şi la final tu să zici: "Unde sunt eu?" Trebuie să ai o limită.

Luna în casa a 5-a întreabă care e valoarea ta? Pentru că dacă tu nu ai valoare, te duci către ceilalţi. Dacă tu crezi că ai valoare, ştii către cine să te duci, cât să laşi, cum să laşi, cât să negociezi cele două părţi. E foarte multă confuzie în ceea ce priveşte viitorul apropiat, aşa că nu ţi-aş recomanda nişte investiţii care nu crezi că o să te ajute. Nu e recomandat în jurul datei de 18 martie.

Gemeni / cei cu ascendent în Gemeni

În primul rând, vorbim de faptul că avem casa a 10-a plină de planete. Casa a 10-a e casa profesiei. Avem Mercur, Jupiter, Neptun, Soare. E super amplificat. Se întâmplă tot felul de evenimente pe care le puteţi controla. Dar Luna este în casa a 4-a. Acolo e nevoie să te aşezi puţin şi să îţi dai seama cât de mult te-a absorbit în ultimul timp serviciul şi cât de puţin timp ai păstrat pentru nevoile tale emoţionale, pentru liniştea ta, pentru confortul tău sau pentru relaţia cu familia. Da, muncim, dar după muncă încearcă să nu stai tot cu mintea la serviciu. Încearcă să te conectezi la ce mănânci, la cum te joci cu un animal, cum faci curăţenie, cum vorbeşti cu familia. Încearcă să te extragi singur prin gesturi mici, zilnice, cotidiene, care să te scoată puţin, să stabileşti un echilibru între viaţa profesională şi viaţa personală. Dacă nu o să o faci tu, Luna Plină vine, de obicei, cu nişte aspecte care să te declanşeze.

Rac / cei cu ascendent în Rac

Luna Plină este un moment important pentru tine - Luna este guvernatorul tău. Luna Plină se petrece în casa a 3-a şi aici apar multe neînţelegeri, pentru că avem casa a 9-a plină de planete şi tu te raportezi la nişte forţe, la nişte adevăruri, la nişte principii supreme, dar la nivel de discuţie. Tu îi asculţi pe oamenii cu care vorbeşti? Tu discuţi cu ei? Îi Înţelegi? Sau îţi impui foarte mult ceva în care crezi? Vor apărea momente frustrante care să îţi arate, să te scoată puţin din starea aceea că tot ce consideri tu că e cel mai corect, cel mai drept. Mai ascultă-i şi pe cei de lângă tine. Dacă faci o faptă bună, nu aştepta apoi să se întâmple ceva, că nu se va întâmpla. Oamenii nu îţi vor răspunde aşteptărilor tale. 

E o perioadă frustrantă în cazul în care vei călători sau vrei să vizitezi un obiectiv sau să faci o excursie. Apar mici momente în care te aşteptai la ceva şi nu se întâmplă cum crezi. Atenţie mare la chestiuni administrative.

Leu / cei cu ascendent în Leu

Vorbim de bani! S-ar putea să consider că nu primeşti banii pe care îi meriţi sau să faci nişte cheltuieli nesăbuite doar ca să consideri că ai investit bani în ceva. Ai casa a 8-a plină de planete care te ajută să vrei să îţi creşti veniturile şi din alte proiecte. Dar mare grijă cu cine te aliezi în jurul datei de 18 martie, mare grijă în cine crezi, mare grijă în ce investeşti,. Bazează-te pe aici şi acum, nu pe ce îţi zic alţii.

În jurul datei de 18 martie nu e cea mai bună perioadă de a face afaceri cu alţii, de a te implica în negocieri, de a-i crede pe alţii. Lasă să treacă puţin zilele. Şi chiar dacă nu vrei să faci o afacere, discuţiile legate de partaj, legate de distribuirea unor sume, unor moşteniri, de dividende... e o nebunie, e o perioadă de negociere, de aceea îţi spun să nu te arunci cu totul, ci să rămâi cât mai ancorat.

Fecioară / cei cu ascendent în Fecioară

Luna Plină e în semnul tău. Vorbim despre sănătate, vorbim despre faptul că te vei simţi singur, al nimănui, vorbim şi de dorinţa de a muncii (dacă în viaţa personală nu funcţionează lucrurile), dar este şi un moment în care să îţi dai seama şi câtă putere le-ai dat celorlalţi. Pentru că guvernatorul tău, Mercur, este în casa a 7-a, lângă Neptun, Jupiter şi e posibil să fi considerat că mulţi din jurul tău sunt mai importanţi decât tine şi iată, vine 18 martie şi descoperiţi că sunteţi în fundul gol, că aţi dat tot. Îţi vei da seama că ai dat tot ce ai avut şi că e momentul să pui stop comportamentului tău abuziv faţă de propria persoană. Efectiv, te arunci către ceilalţi şi tu vrei să corectezi, să controlezi, dar nu îţi iese. Deci, puţină atenţie la propria persoană în jurul datei de 18 martie.

Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Vorbim de sănătatea voastră sau a persoanelor dragi. Ori trebuie să îngrijiţi pe cineva, ori auziţi veşti, ori trebuie să ajutaţi cu ceva şi vorbim şi despre confuzia de la locul de muncă pe care nu o poţi sparge decât prin a fi foarte ancorat, foarte practic şi a nu crede pe nimeni şi nimic şi prin a nu mai căuta validarea. O Lună Plină în casa a 12-a şi cu casa a 6-a plină, e clar că trăieşti într-un basm şi nu ştii ce vrei, nu ştii cum vrei, nu ştii unde să te duci, s-ar putea să vrei să renunţi la un loc de muncă, s-ar putea să vrei să schimbi.

Să nu uităm totuşi un lucru: având atâtea planete în casa a 6-a, chiar poţi schimba locul de muncă, poţi găsi un alt serviciu, dar depinde de tine, nu de alţii. Dacă în jurul datei de 18 martie simţi că nu merg apele aşa cum ţi-ai fi dorit, e clar că trebuie să faci o schimbare, dar nu o aştepta de la alţii. Că alţii doar îţi arată că nu e bine, restul depinde doar de tine.

Scorpion / cei cu ascendent în Scorpion

Nu te încrede în alţii. Tu oricum ai această tendinţă de a fi destul de suspicios, dar Luna Plină va fi în casa a 7-a. Casa a 5-a fiind atât de plină, parcă vrei să creezi, parcă vrei lucruri măreţe şi ştii că ai nevoie şi de alţi oameni. Vrei, nu vrei, asta este... depinzi şi de alţi oameni. Doar că ai grijă la oamenii care te sfătuiesc sau oamenii cărora le dai voie să îşi spună părerea. Că una e să lucrezi cu ei, să faceţi lucruri împreună şi alta e să îi laşi pe ei să îţi spună pentru că te va afectat, vei fi precum un copil. Şi da, aceşti oameni nu-ţi sunt rude, nu sunt apropiaţi, dar te vor afecta. În jurul datei de 18 martie s-ar putea să fii afectat de vorbele celorlalţi, s-ar putea să le pui la suflet mai mult decât este cazul şi un pic de grijă şi pentru cei care au nişte relaţii mai dezordonate cu copiii (ai lor sau ai altora).

Săgetător / cei cu ascendentul în Săgetător

La locul de muncă, se pot întâmpla tot felul de evenimente care te scot în faţă. Nu-ţi convine, că tu consideri că ai fi putut să ieşi în faţă pentru altele, nu pentru ce se întâmplă atunci şi te vei supăra, te vei enerva. Şi cine va trage ponoasele dacă nu familia ta? Pentru că te vei duce acasă, te vei plânge, vei suferi şi vei începe să îi acuzi şi pe ei că nu te înţeleg. Dar nu face chestia asta în jurul datei de 18 martie. Încearcă, pe cât posibil, când ajungi pe preşul din faţa uşii, să laşi acolo supărările, nemulţumirile, criticile, exigenţele. A doua zi, când te întorci la serviciu, du-le acolo cu tine şi cu siguranţă vor avea mai mult rost în zona respectivă. Fuga de autoritate - o să treceţi prin nişte zile în care nu vreţi să luaţi decizii deloc în acea perioadă.

Capricorn / cei cu ascendentul în Capricorn

Să vorbim mai pe îndelete: această Lună Plină se duce în casa a 9-a, cu casa a 3-a plină. Nu te baza pe nimic din ce spun cei din jurul tău, chiar dacă par vorbe frumoase. Şi tu poţi să fii un vorbitor şi un povestitor extraordinar în jurul acestei date de 18 martie. Dacă ai de susţinut un examen, o prezentare, e o zi minunată în care să convingi. Dar, cu o Lună Plină în casa a 9-a, vorbim despre o "dreptate" sau despre o viziune pe care nu o atingi uşor. Una este povestea şi una e să se pună în practică. Vorbim despre concepte în jurul datei de 18 martie, dar s-ar putea ca acele concepte să nu poată fi puse într-o formă practică. Sunt doar aşa, idei. Deci, e o zbatere că ai putea să le faci pe toate, dar cum le setezi, ce obiectiv le dai vorbelor? O să fie foarte greu să găseşti un consens între ce vrei, ce obiective ai şi ce poţi să concretizezi de acolo.

Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Luna Plină se petrece pe axa caselor 2-8: "Banii mei, banii altora". Ai grijă - şi o spun cu mare simţ de răspundere pentru că Luna este în Fecioară - până unde crezi că poţi să îţi întinzi plapuma. Sau până unde crezi că te pot duce talentele tale. Da, avem în casa a 2-a multe planete. Pot fi bani, pot fi resurse, pot fi idei, dar Luna Plină spune "Vezi oamenii pe care îi întâlneşti să faci bani cu ei. Cu ce te ajută ei?" Adică să nu te bagi doar tu. Poate ai un proiect şi vrei să faci o investiţie. Trebuie să îţi cauţi oameni care să nu fie ca tine. Trebuie să îţi cauţi oameni care să fie cât mai aşezaţi, care să te critice, care să te provoace, care să te întrebe dacă e bine sau nu e bine pentru că dacă te duuuci cu Soare, Neptun, Jupiter, Mercur în Casa a 2-a spre ideile tale... sunt minunate ideile tale, dar cine le pune în practică trebuie să fie diferit de tine.

Nu te duce pe un drum financiar cu persoane la fel ca tine. Caută persoane care să te contreze, care să te înveţe cum să economiseşti, cum să eficientizezi, cum să cheltuieşti şi cum să te gândeşti şi la bugetul tău de acum încolo pentru că vorbim şi de bugetul personal, nu doar de veniturile pe care le ai în comun cu ceilalţi. Şi dacă sunt discuţii legate de bani în cuplu, puteţi să propuneţi să faceţi un cont comun pentru plata utilităţilor sau pentru a strânge bani, dar fiecare să aibă propriul cont. Adică să separaţi puţin, să găsiţi limite, să nu confundaţi banii voştri cu banii altora. Nu faceţi asta.

Peşti / cei cu ascendentul în Peşti

Luna Plină se întâmplă în casa a 7-a. Aveţi în casa I foarte multe planete. S-ar putea să aveţi curaj să vă rupeţi de o relaţie toxică, să începeţi o relaţie sau să vreţi altceva. Şi pentru că aveţi pe Jupiter lângă Soare, lângă Neptun, vă puteţi înşela pe moment, dar undeva e nevoie de a o lua de la capăt. E nevoie de o reclarificare a modului în care avem relaţii profesionale sau amoroase. Pe plan amoros se vor vedea multe efecte şi vă veţi simţi neînţeleşi şi veţi da vina pe celălalt, veţi considera că el e o problemă, dar undeva trebuie să vindeci sau să schimbi tu înainte de a aştepta să se schimbe celălalt. Încrederea este destul mare, dar să vă gândiţi că şi la voi este buba, nu doar la celălalt. 

Urmăreşte aici emisiunea completă despre Luna Plină în Fecioară, prezentată de Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel