Horoscop Luna Plină în Leu. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop Luna Plină în Leu. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent (sursa foto: Dmytro Tolokonov / Unsplash)
EXCLUSIV
Horoscop Luna Plină în Leu. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare ZODIE / ascendent (sursa foto: Dmytro Tolokonov / Unsplash)

Luna Plină în Leu ne aduce o doză de curaj pentru fiecare dintre noi. Influenţa sa puternică se va manifesta în vieţile tuturor. Află ce efecte va avea asupra zodiei sau ascendentului tău, de la astrologul Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosens.ro:

Horoscop Luna Plină în Leu pentru fiecare ZODIE / ascendent

Berbec

Luna Plină din Leu de pe 16 februarie vă vorbeşte de iubire. Şi dacă simţiţi că nu mai săriţi de un nivel, că nu se mai întâmplă nimic în acest domeniu, puteţi lua decizii. De ce nu? Până la urmă, viaţa e scurtă şi nu are rost să stăm într-un confort imaginar doar de dragul de a sta în confort. Sunt ferm convinsă că vă puteţi descurca şi altfel.

Taur

În a doua lună a anului, astrele vă invită să fiţi mai "Gică contra". Voi sunteţi de obicei aşa, dar în luna februarie este mare nevoie să fiţi aşa, dar nu pentru ceilalţi, ci şi pentru voi. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional. De asta vă spun să vă puneţi obiective mari, că puteţi să creşteţi încă un nivel la locul de muncă. Puteţi să primiţi un proiect sau o sarcină care să vă arate că nu e locul vostru acolo, astfel încât atunci când vine Luna Plină de pe 16 februarie să ziceţi "Gata, plec! Nu mai pot!".

Gemeni

Luna Plină va activa axa caselor 3-9. Unele cuvinte s-ar putea să fie exagerate. Atât cele spuse de voi, cât și ale celorlalți. De aceea, ar fi recomandabil să nu dramatizați din orice replică până când nu investigați ce se află în spate. De asemenea, pot apărea schimbări în ceea ce privește studiile sau călătoriile.

Rac

Vorbim de salariul pe care îl aveţi, de salariul pe care îl are partenerul sau de taxele pe care le plătiţi împreună, bugetul la comun. Aici vor fi discuţii, analize, schimbări. Când avem o Lună Plină care activează Nodurile, vorbim şi de schimbări din partea destinului. Doar când vă enervaţi sau vă frustraţi, abia atunci treceţi la muncă.

Leu

Luna Plină, care se va petrece în semnul vostru pe data de 16 februarie, vă va obliga să vă dați seama de toate efectele deciziilor pe care le-aţi luat pe plan relaţional, cel puţin în ultima jumătate de an. Că sunt bune, că sunt mai puţin bune, nu contează. Cert este că undeva pe la jumătatea lunii, aveţi nevoie să ieşiţi mai mult din casă, indiferent unde.

Fecioară

Este cazul să vorbim despre sănătate sau despre lucruri la care trebuie să renunţaţi, care nu vă mai ajută acum. Aș putea să mă refer și la obiceiuri. Cum ar a fi acela de a fi ipohondru. Citiți, vă documentați, vă speriați, dar nu aveți și opinia unui specialist adevărat. Nu mai căutați în altă parte răspunsuri exacte, acestea sunt în voi.

Balanţă

Luna Plină de pe 16 februarie se petrece în casa a 11-a. Vorbeşte despre renunţarea la unele planuri sau despre implicarea în anumite acţiuni. Vă dați seama că nu aveţi cu cine sau că v-aţi bazat prea mult pe anumite persoane care nu depun efort ca voi. Câteodată e nevoie să treceți şi prin astfel de evenimente.

Scorpion

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională va fi afectat. Luna Plină este în careu cu Nodul Sud din semnul vostru, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă simțiți într-un scenariu prost, implicat într-o glumă. Veți trece prin unele evenimente cunoscute deja și vă veți frustra. Astrele vă recomandă să vă dați seama unde anume nu v-ați învățat lecția.

Săgetător

Luna Plină se petrece pe 16 februarie, în casa a 9-a. Poate vă decideţi să renunţaţi la o călătorie în detrimentul alteia sau să schimbaţi o destinație. Acest eveniment astrologic poate marca un moment în care să renunțați la unele păreri învechite sau măcar la a nu le mai impune și celorlalți. Relația cu Dumnezeu este importantă.

Capricorn

Luna Plină de pe 16 februarie se petrece în casa a 8-a. Cu alte cuvinte, toate iniţiativele, toate schimbările pe care le veţi face în luna februarie, vor aduce mai muţi bani. Nu acum neapărat. Dar dacă acum şefii vă văd mai curioşi, mai implicaţi, puteţi fi propuşi pentru o creştere de salariu. Dacă partenerul vă vede că vă place de voi şi vă răsfăţaţi, zice "Mmmm, parcă îmi place mai mult de tine aşa". Copiii la fel, vă vor vedea atât de încrezători şi o să spună că vor să fie la fel.

Vărsător

Luna Plină de pe 16 februarie aduce atenţia pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră, trebuie să vă daţi seama dacă oamenii ăştia vă ajută sau nu vă ajută. Are rost să vă sacrificaţi pentru ei sau nu? Casa a 12-a, plină de planete, vorbeşte şi despre sacrificiu, mai ales cel făcut de dragul de a fi victimă. să vreţi să suferiţi puţin. Nu! Gata!

Peşti

Vreau să vă mai atrag atenţia în preajma Lunii Pline de pe 16 februarie. Aveţi grijă mai ales la sănătatea celor dragi. S-ar putea să apară unele veşti mai neplăcute, dar aveţi grijă şi de sănătatea voastră mintală. Dacă simţiţi că aţi fugit de anumite situaţii sau ați căpătat un obicei toxic, ar putea fi un moment bun să conștientizați și să nu mai stați în negare. Poate nu renunţaţi din prima, dar să citiţi, să vă documentaţi în aşa fel încât să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel