Horoscop Luna Plină în Leu. Se schimbă DESTINUL pentru aceste TREI semne

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop Luna Plină în Leu. Se schimbă DESTINUL pentru aceste TREI semne (sursa foto: Ron Lach / Pexels)
EXCLUSIV
Horoscop Luna Plină în Leu. Se schimbă DESTINUL pentru aceste TREI semne (sursa foto: Ron Lach / Pexels)

Luna Plină în Leu va provoca o întorsătură interesantă pentru cei care au în astrogramă patru dintre semnele zodiacului. În ce fel? Află de la astrologul Daniela Simulescu, redactor-şef Astrosens.ro:

Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină, mai ales de cei care au planete personale în ultimele 5 grade ale acestor semne.. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Horoscop Luna Plină în Leu. Se schimbă DESTINUL pentru aceste TREI semne

Taur

În a doua lună a anului, astrele vă invită să fiţi mai "Gică contra". Voi sunteţi de obicei aşa, dar în luna februarie este mare nevoie să fiţi aşa, dar nu pentru ceilalţi, ci şi pentru voi. Să nu credeţi tot ce auziţi de alte persoane, mai ales dacă vorbim de planul profesional. De asta vă spun să vă puneţi obiective mari, că puteţi să creşteţi încă un nivel la locul de muncă. Puteţi să primiţi un proiect sau o sarcină care să vă arate că nu e locul vostru acolo, astfel încât atunci când vine Luna Plină de pe 16 februarie să ziceţi "Gata, plec! Nu mai pot!".

Leu

Luna Plină, care se va petrece în semnul vostru pe data de 16 februarie, vă va obliga să vă dați seama de toate efectele deciziilor pe care le-aţi luat pe plan relaţional, cel puţin în ultima jumătate de an. Că sunt bune, că sunt mai puţin bune, nu contează. Cert este că undeva pe la jumătatea lunii, aveţi nevoie să ieşiţi mai mult din casă, indiferent unde.

Scorpion

Echilibrul dintre viața personală și cea profesională va fi afectat. Luna Plină este în careu cu Nodul Sud din semnul vostru, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă simțiți într-un scenariu prost, implicat într-o glumă. Veți trece prin unele evenimente cunoscute deja și vă veți frustra. Astrele vă recomandă să vă dați seama unde anume nu v-ați învățat lecția.

Vărsător

Luna Plină de pe 16 februarie aduce atenţia pe partener sau pe oamenii foarte importanţi din viaţa voastră, trebuie să vă daţi seama dacă oamenii ăştia vă ajută sau nu vă ajută. Are rost să vă sacrificaţi pentru ei sau nu? Casa a 12-a, plină de planete, vorbeşte şi despre sacrificiu, mai ales cel făcut de dragul de a fi victimă. să vreţi să suferiţi puţin. Nu! Gata!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel