Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ajutate de acest eveniment

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ajutate de acest eveniment (sursa foto: Rostyk Pavliukh / Unsplash)
EXCLUSIV
Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ajutate de acest eveniment (sursa foto: Rostyk Pavliukh / Unsplash)

Luna Plină în Leu, un eveniment astrologic ce ne va trece prin foc! Este un moment ideal pentru vindecare, purificare, renunţare şi introspecţie. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, dezvăluie semnele zodiacale care vor fi avantajate de această Lună Plină:

"Avem o Lună Plină pe 16 februarie, care se va întâmpla în semnul Leu, în jurul orei 18:59.

Prima Lună Plină din an a fost în Rac, a fost plină de emoţii. Această Lună Plină, fiind în Leu, vorbeşte de cu totul altceva. Uitându-mă la astrograma momentului, avem o lună Plină la gradul 27-28, Soarele este în Vărsător, Luna este în Leu.

Dacă ar fi să aleg o tematică a acestei Luni Pline, aş alege-o pe cea a purificării unei relaţii, a vindecării unei relaţii, a conştientizării faptului că, până la a-l vindeca sau schimba pe celălalt, hai să începem cu noi", spune Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro.

Horoscop Luna Plină în Leu. Cele TREI zodii avantajate

Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Luna Plină din Leu de pe 16 februarie vă vorbeşte de iubire. Şi dacă simţiţi că nu mai săriţi de un nivel, că nu se mai întâmplă nimic în acest domeniu, puteţi lua decizii. De ce nu? Până la urmă, viaţa e scurtă şi nu are rost să stăm într-un confort imaginar doar de dragul de a sta în confort. Sunt ferm convinsă că vă puteţi descurca şi altfel.

Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Luna Plină se petrece pe 16 februarie, în casa a 9-a. Poate vă decideţi să renunţaţi la o călătorie în detrimentul alteia sau să schimbaţi o destinație. Acest eveniment astrologic poate marca un moment în care să renunțați la unele păreri învechite sau măcar la a nu le mai impune și celorlalți. Relația cu Dumnezeu este importantă.

Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Luna Plină de pe 16 februarie se petrece în casa a 8-a. Cu alte cuvinte, toate iniţiativele, toate schimbările pe care le veţi face în luna februarie, vor aduce mai muţi bani. Nu acum neapărat. Dar dacă acum şefii vă văd mai curioşi, mai implicaţi, puteţi fi propuşi pentru o creştere de salariu. Dacă partenerul vă vede că vă place de voi şi vă răsfăţaţi, zice "Mmmm, parcă îmi place mai mult de tine aşa". Copiii la fel, vă vor vedea atât de încrezători şi o să spună că vor să fie la fel..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel