Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ÎMPINSE de la spate pe 16 februarie

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Diverse
Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ÎMPINSE de la spate pe 16 februarie (sursa foto: Max Ravier / Pexels)
EXCLUSIV
Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ÎMPINSE de la spate pe 16 februarie (sursa foto: Max Ravier / Pexels)

Luna Plină în Leu, un eveniment astrologic ce ne va trece prin foc! Este un moment ideal pentru vindecare, purificare, renunţare şi introspecţie. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, dezvăluie semnele zodiacale care vor primi un impuls de la această Lună Plină:

"Avem o Lună Plină pe 16 februarie, care se va întâmpla în semnul Leu, în jurul orei 18:59.

Prima Lună Plină din an a fost în Rac, a fost plină de emoţii. Această Lună Plină, fiind în Leu, vorbeşte de cu totul altceva. Uitându-mă la astrograma momentului, avem o lună Plină la gradul 27-28, Soarele este în Vărsător, Luna este în Leu.

Dacă ar fi să aleg o tematică a acestei Luni Pline, aş alege-o pe cea a purificării unei relaţii, a vindecării unei relaţii, a conştientizării faptului că, până la a-l vindeca sau schimba pe celălalt, hai să începem cu noi", spune Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro.

Horoscop Luna Plină în Leu. TOP TREI zodii ÎMPINSE de la spate pe 16 februarie

Rac

Vorbim de salariul pe care îl aveţi, de salariul pe care îl are partenerul sau de taxele pe care le plătiţi împreună, bugetul la comun. Aici vor fi discuţii, analize, schimbări. Când avem o Lună Plină care activează Nodurile, vorbim şi de schimbări din partea destinului. Doar când vă enervaţi sau vă frustraţi, abia atunci treceţi la muncă.

Fecioară

Este cazul să vorbim despre sănătate sau despre lucruri la care trebuie să renunţaţi, care nu vă mai ajută acum. Aș putea să mă refer și la obiceiuri. Cum ar a fi acela de a fi ipohondru. Citiți, vă documentați, vă speriați, dar nu aveți și opinia unui specialist adevărat. Nu mai căutați în altă parte răspunsuri exacte, acestea sunt în voi.

Peşti

Vreau să vă mai atrag atenţia în preajma Lunii Pline de pe 16 februarie. Aveţi grijă mai ales la sănătatea celor dragi. S-ar putea să apară unele veşti mai neplăcute, dar aveţi grijă şi de sănătatea voastră mintală. Dacă simţiţi că aţi fugit de anumite situaţii sau ați căpătat un obicei toxic, ar putea fi un moment bun să conștientizați și să nu mai stați în negare. Poate nu renunţaţi din prima, dar să citiţi, să vă documentaţi în aşa fel încât să luaţi o decizie în cunoştinţă de cauză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel