Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Leu/Ascendent în Leu

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce urmează în MAI pentru nativii zodiei Leu? Astrologul DC News și redactorul-șef Astrosens.ro, Daniela Simulescu, aduce vești și recomandări importante.

Horoscop Leu/Ascendent în Leu MAI 2023

Luna mai este foarte importantă, pentru că urmează intrarea lui Jupiter în semnul Taurului, pe data de 16. Totodată, vom avea și o Eclipsă de Lună, pe data de 5 mai. 

Ce îi așteaptă pe Lei? Primele trei săptămâni nu sunt atât de importante pentru tine, fiindcă Marte este în continuare în Casa a 12-a. Așa că încă vei fi în situația de "Taci și faci" sau ți se promit multe și nu se întâmplă. Ori tot aștepți să apară ceva și acel ceva nu apare. De fapt, nici nu are cum să apară.

Cu Marte în Casa a 12-a, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să "te călugărești". Din punct de vedere metaforic, desigur. Pur și simplu în marea majoritate a lunii vei fi într-o permanentă senzație de supraviețuire. Știm deja că tu ai o nevoie constantă de atenție, de lumină. Ori, cu acest aspect astrologic, nu prea se întâmplă acest lucru.

Însă, ai putea fi atent la un lucru. Și anume, la data de 5 mai, când va avea loc o Eclipsă de Lună/Luna Plină în Scorpion, care la tine se va petrece pe axa 4-10. Casele 4-10 sunt foarte importante. În primul rând, sunt case cardinale și au legătură cu locul în care stai și unde vrei să ajungi.

Casa a 4-a este baza și rădăcina noastră, iar Casa a 10-a începe cu mijlocul cerului, care îți arată cariera, dar și rolul tău în societate. Acolo poți să fii puțin atent, deoarece se pot întâmpla niște lucruri la locul de muncă, pe care le-ai așteptat de mult, mai ales că este și Mercur retrograd pe acolo. 

Problema este că lucrurile se pot întâmpla, dar nu așa cum te-ai fi așteptat tu. Undeva în jurul datei de 16 mai, când Jupiter intră în Casa a 10-a, s-ar putea să începi să vezi altfel toată situația. Până acum, cu Marte în Casa a 12-a, te-ai plâns, te-ai supărat și te-ai victimizat.

Odată cu venirea lui Jupiter, îți schimbi perspectiva. Pe 20 mai, Marte va intra în semnul tău! Și tot acolo, vei avea și o Lună Nouă în Casa a 10-a. Ce să înțelegi din asta?

Că primele trei săptămâni ale lunii nu sunt pe placul tău, dar pe urmă, după data de 20 mai, tu o să fii moț peste tot! Cu Marte în semnul tău și cu Jupiter în Casa a 10-a, deși te poți supăra sau enerva, ajungi într-un punct în care spui stop. Mai ales din punct de vedere profesional.

Ai grijă și la sănătate! Chiar dacă vei tinde să fii puțin cam ipohondru.

Această furie poate fi transformată în ceva care îți va aduce multe beneficii. Poți să faci și mai mult sport pe final de mai, ca să îți consumi din această furie și energie. De asemenea, încearcă să dormi și să te odihnești cât se poate de mult. 

Tot în această perioadă ești încurajat să treci la fapte și să preiei inițiativa. De altfel, de pe data de 16 mai, timp de aproximativ 1 an, ai foarte multe oportunități pe plan profesional. 

Sfârșitul de lună îți va prii de minune, mai ales că există o mulțime de aspecte pozitive. O să ai mult potențial, fie pentru avansare, fie pentru o schimbare, fie pentru mai multă responsabilitate. Te poți gândi inclusiv să oficializezi relația în care ești, va fi o perioadă propice. 

Îți recomandăm și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Rac/Ascendent în Rac

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel