Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi ce aduce luna mai 2023 pentru nativii zodiei Săgetător? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni.

Horoscop Săgetător/Ascendent în Săgetător MAI 2023

Luna mai are o importanță aparte. Și nu spunem acest lucru degeaba, ci pentru că ne aduce tranzitul lui Jupiter în semnul Taurului, dar și o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Scorpion, pe data de 5 mai, tot pe axa Taur-Scorpion. Totodată, ne mai aduce și oprirea retrogradării lui Mercur.

Foarte multă muncă se anunță pentru tine în luna mai a acestui an. Jupiter intră în Casa a 6-a, acolo este și Mercur retrograd, dar și Luna Plină de care aminteam, de la începutul lunii. Pe scurt, nivelul de muncă, numărul de proiecte, dar și stresul de la serviciu te vor acapara destul de repede și destul de serios.

De fapt, Jupiter va ieși din Casa a 5-a, unde tu ai trăit o veselie, pentru că este guvernatorul tău și va face această schimbare pe data de 16 mai, poposind în a șasea casă. Ce se întâmplă? Vei fi nevoit să ajustezi toate aspectele vieții tale. 

Adică, la locul de muncă, să îți dai seama unde ai exagerat. Poate ai muncit prea mult sau din contră, nu prea ți-ai dat interesul. Va trebui să corectezi aceste lucruri. Din punct de vedere relațional, dacă ai așteptat să se întâmple lucrurile de la sine în relații, să meargă pur și simplu, nu o să fie așa cum îți dorești. Va trebui să depui efort serios să te înțelegi cu partenerul, să negociezi cu el și să ajungi la un numitor comun.

Ai grijă și la relația cu copiii, dacă ești părinte. Dacă până acum ai zis că nu are cum să se întâmple nimic, te vei trezi fie că trebuie să semnezi diferite documente legate de ei, fie că trebuie să ajungi des la grădiniță sau la școală, după caz. Mai mult ca altădată.

După care, intrarea lui Jupiter în Casa a 6-a o să-ți atragă atenția și asupra sănătății. Va trebui să ai mai multă grijă la regimul alimentar. Nu exagera cu absolut nimic la acest capitol. 

Totul trebuie ajustat în luna mai și nu oricum, ci cu foarte multă muncă. Jupiter nu afectează doar un domeniu, ci pe toate. 

Marte va intra pe data de 20 mai în Casa a 9-a, unde va retrograda și Venus în scurt timp. Este important ca unii dintre voi să caute să plece mai departe de casă din când în când. Ca nativ Săgetător, ești călător oricum, dar dacă nu ești, poate afli de organizarea unei excursii în care să mergi. O simplă drumeție o să îți facă bine, chiar dacă mergi și în alt oraș.

Fă tot posibilul să te plimbi în a doua parte a lunii. Să profiți de acest lucru și să cunoști și alte persoane. Cu Marte în Casa a 9-a, o să lupți mult pentru principiile și valorile tale. Este un lucru bun, dar nu nega că există și altă variantă. 

Dacă ai de susținut teste sau examene, cu Marte în Casa a 9-a, este o perioadă nemaipomenită. Ești convingător și încrezător în educație. Însă, ai grijă la chestiunile juridice și legale. Nu trebuie să ai așteptări prea mari.

Poți să citești și: Horoscop MAI 2023. Previziuni complete pentru Scorpion/Ascendent în Scorpion

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel