Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Balanță/Ascendent în Balanță

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce le aduce luna mai nativilor Balanță? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

 

Balanță/Ascendent în Balanță MAI 2024

Pe întreaga durată a lunii, Marte se află în casa a 7-a. Îți aduce foarte multă agitație pe plan relațional, iar aici te doare pe tine cel mai mult. Marte are darul de a face deranj, scandalizează, produce conflicte și nerăbdare.

Dacă lucrurile au fost liniștite în relație și funcționează, Marte vine și reaprinde pasiunea sau te face să schimbi ceva în dinamica relației. Cu toate acestea, dacă simți că ești pe picior de scandal și aștepți doar un stimul, cu Marte în casa a 7-a, nu vei avea liniște. Te cerți, te contrazici și reproșezi. Vei fi destul de stresat din cauză că nu va fi bine.

Partenerul își dorește să iei decizii, însă tu nu vrei asta. Frica te face să eviți și lași persoana iubită să ia hotărâri. De aici, apar foarte multe momente jenante.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Balanță/Ascendent în Balanță până în 2026

În luna mai, trebuie să faci diferența dintre pretext și cauză. Dacă partenerul se supără că nu ai pus haina în cuier, nu aceea este cauza. Problema din spate este alta. Pe moment, o să ți se pară că este un motiv banal de ceartă. Dar trebuie să îți acorzi puțin timp ca să îți dai seama ce se ascunde în spatele pretextului.

Dacă ești singur, Marte aduce, mișcă, provoacă și îți sporește atracția către o varietate de persoane. Însă te grăbești și nu e bine. Cu Marte în casa a 7-a, există tendința de a te duce către relațiile bazate pe atracție. Nu este momentul să iei o decizie. Joacă-te, flirtează, cochetează, dar nu mai mult de atât.

Pe 26 mai, Jupiter se duce în casa a 9-a. Din luna mai a anului trecut, Jupiter a fost în casa a 8-a. Ce ți-a adus? Probleme financiare. Poate ai făcut rost de mai mulți bani sau ai trăit de la o zi la alta. Destul de greu. Cu Jupiter ieșind din casa a 8-a, începi să vezi luminița de la capătul tunelului și îți faci planuri. Ești mai optimist, atât pe plan financiar, dar și din alte puncte de vedere.

Ce pun astrele în vedere pentru PATRU zodii? Atenție la domeniul financiar, carieră și relații!

Cu Jupiter în casa a 9-a, ai ocazia să studiezi, să îi înveți pe alții și te sprijină să te îndrepți către alte proiecte. Chiar dacă a fost greu în ultimul an, nu mai poți să stai pe loc. Saturn în casa a 6-a îți arată limite. Cu cât stai mai mult într-un loc, cu atât nu te vei mai simți bine în propria piele.

Pe 23 mai, Venus intră în casa a 9-a. Recomandarea Danielei Simulescu este ca la final de lună să îți planifici o călătorie sau o drumeție. Mergi într-un loc nou, chiar dacă nu departe de casă. Ai nevoie de multă mișcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel