Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce le aduce luna mai nativilor Săgetător? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

Săgetător/Ascendent în Săgetător MAI 2024

Te așteaptă o lună ca în povești.

În primele trei săptămâni, ai mult de muncă. Jupiter este în continuare în casa a 6-a, unde se află și Venus. Apar ajustări, ciocniri, blocaje și amânări. Bineînțeles, vei avea nervii întinși la maxim și vei fi stresat. Simți că nu le poți face pe toate.

Prin asta ai trecut timp de un an deoarece Jupiter, guvernatorul tău, nu are atât de multă putere cât este în casa a 6-a. De pe 26 mai, acesta intră în casa a 7-a.  În plus, pe întreaga durată  a lunii mai, Marte se află în casa a 5-a. Ce îți aduc Marte și Jupiter? Multă iubire, pasiune, creativitate cât cuprinde și senzualitate. Mai mult decât atât, dacă ești singur, vor apărea oportunități să îți găsești partenerul ideal.

Calendar astrologic mai 2024: Jupiter în Gemeni și Luna Nouă în Taur

Astrele te pregătesc. Dacă ești deja într-o relație care merge bine, aspectele care urmează te pot ajuta să reaprinzi flacăra și pasiunea. Poți face lucruri noi cu partenerul. Luna mai te sprijină să scapi de monotonia din relație.  Gândește-te la planuri de călătorie, mergi la evenimente, schimbă-ți garderoba. Adu prospețimea în viața ta. În cazul unei relații care nu mai funcționează atât de bine, vă mai puteți acorda încă o șansă.

Cei care își caută un partener vor fi ajutați din plin de astre. Marte în casa a 5-a te face dornic, receptiv și generos. Iar cu Jupiter în casa a 7-a, apar mulți posibili parteneri. Ai de unde alege.

Poate că ți-ai pierdut deja speranța că îți vei găsi pe cineva. Ar fi cazul să renunți la această atitudine. Sau măcar te poți bucura de oamenii din jur. Nu forța începerea unei relații. Accesează alte comunități, te sfătuiește Daniela Simulescu.

În plus, dacă ai probleme juridice, recomandat ar fi să verifici de două ori. Fii foarte atent la ceea ce semnezi. Nu te arunca, mai de grabă fii suspicios și practic.

Pe durata întregii luni, vei avea nevoie de pasiune și bucurie. Profită de vremea frumoasă și pleacă în călătorii sau drumeții. Nu sta pe acasă.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Săgetător/Ascendent în Săgetător până în 2026

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel