Horoscop MAI 2024. Previziuni complete pentru Taur/Ascendent în Taur

Autorul articolului: Alexandra-Valentina Dumitru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Pixabay.com
EXCLUSIV
Pixabay.com

Ce a pregătit luna mai pentru nativii Taur? Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, ne aduce previziunile complete!

 

Taur/Ascendent în Taur MAI 2023

Din mai 2023, Jupiter se află în semnul tău, unde va mai sta până pe 26 mai. Până acum, ți-a adus câteva oportunități și schimbări. Poate chiar ți-a ușurat unele situații.

Deși Jupiter este numit ”Marele Benefic”, lui îi și place să pedepsească. Dar știi cum o face? Te face să crezi că așa e corect și așa trebuie, după care tu vei mai avea alte comentarii de adus.

Până când Jupiter îți va părăsi semnul, Daniela Simulescu îți recomandă să te gândești la lucrurile pozitive care s-au întâmplat în viața ta din mai anul trecut. Dacă nu s-a întâmplat nimic, mai ai trei săptămâni în care poți face ceva. Cum ar fi o schimbare la locul de muncă, să ceri o mărire de salariu sau în relația ta. Este cazul să iei inițiativa. Te vei mai întâlni cu acest tranzit peste 12 ani, așadar este necesar să te bucuri de ceea ce oferă primele săptămâni ale lunii mai.

Lui Jupiter îi plac foarte mult încrederea, dar și studiul, progresul. Învață o limbă străină sau o activitate nouă, care îți poate aduce beneficii. Fii expansiv până la finalul lunii mai.

A scăzut numărul bugetarilor în România. Cifre oficiale

Pe 26 mai, Jupiter intră în casa a 2-a, cea a banilor. Preocuparea ta va fi monetizarea. Vei învăța cum să îți gestionezi bugetul și cum să nu mai dai banii pe lucrurile inutile.

Va trebui să fii atent la sănătatea ta, dar și la cea a partenerului. Cu Marte, pe urma, în casa a 12-a, poți avea tendința de a glorifica trecutul și de a rămâne în niște situații care nu îți fac bine. Totodată, îți poți da seama că unele persoane din jurul tău nu îți vor binele așa cum ai sperat.

Pe 15 mai, Mercur intră în semnul tău. Mintea îți va merge mult mai bine. Vei avea parte și de mai multe idei despre cum să faci o schimbare.

Ce aduce Neptun în Pești pentru Taur/Ascendent în Taur până în 2026

Venus, propriul guvernator, se află în semnul tău până pe 23 mai. Din punctul astrologului de vedere, acest tranzit îți priește. Te bucură și te încântă, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața ta. Este un moment nemaipomenit să te aranjezi și să ieși în lume. Fii mai atent la înfățișare și la modul în care te prezinți celorlalți.

În mai, ai destul de multe oportunități, dar astrele te invită să gestionezi mai bine ceea ce înseamnă spiritul tău de sacrificiu. Cu toate obstacolele care pot apărea, această lună va fi pe placul tău.

Îți recomandăm și Calități ale femeii născute în semnul Taur. De ce o iubim? 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel