Horoscop martie 2022 BALANŢĂ / ascendent în BALANŢĂ - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Horoscop martie 2022 pentru nativii BALANŢĂ sau cei ascendent în BALANŢĂ, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Balanţă / cei cu ascendent în Balanţă

Luna Nouă de pe 2 martie, conjuncţia Soare-Jupiter de pe 5 martie şi Luna Plină de pe 18 martie influenţează tot ce înseamnă axa 6-12. Vorbim despre găsirea unui loc nou muncă, vorbim despre schimbarea condiţiilor de la birou, cu colegii, cu subordonaţii. Vorbim despre burn-out, despre până unde munciţi şi cât de mult vă neglijaţi.

În luna martie, cu această axă 6-12, vorbim puţin şi despre grija pe care voi v-o acordaţi: dacă mergeţi la doctor, dacă vă faceţi analizele, dacă vă ascultaţi corpul. Dacă nu vă ascultaţi corpul, veţi avea simptome mai pregnante, mai înţepătoare, cu mai mult sunet. Le veţi resimţi peste tot în organism. Vedeţi că orice semnal al organismului, în martie, nu trebuie desconsiderat, ci trebuie analizat. Dacă durează o zi, două, trei, e clar că trebuie să mergeţi să discutaţi cu cineva. Dar vă invit ca în luna martie să nu căutaţi simptomele pe internet pentru că avem de-a face cu Soare, Jupiter, Mercur şi Neptun (toate în casa a 6-a) şi dacă mergeţi voi să căutaţi şi nu sunteţi specialişti, o să vă mai creaţi o problemă de sănătate mintală şi o să bănuiţi că aveţi ceva şi nu vă veţi mai duce la doctor. Mergeţi şi vorbiţi cu un specialist.

Poate să fie o lună în care să vă luaţi un animăluţ, o plantă sau să vizitaţi un loc cu multă vegetaţie, cu multe animale. E nemaipomenit! Poate să fie o lună în care cunoaşteţi un coleg/ă nou/ă. Poate vă place, poate nu vă place, dar mai cunoaşteţi şi alte viziuni. Vă ajută la nivel profesional.

Să nu uităm că Venus, guvernatoarea voastră, intră în Vărsător şi sunteţi mai dornici de atitudinea asta "Lasă că merge şi aşa!", mai ales pe partea amoroasă, afectivă. Vedeţi să nu fie o tendinţă prea detaşată în ceea ce priveşte copiii şi să nu-i lăsaţi prea mult de capul lor. Ar trebui să vă implicaţi. Şi Marte, care este guvernatorul casei 7, va intra tot în casa a 5-a. Veţi avea chef de multă distracţie în luna martie, de multă distracţie cu partenerul. V-ar prii mai ales după 20 martie, când Soarele intră în casa a 7-a.

Deci, dacă în primele trei săptămâni ale lunii vorbim despre muncă, serviciu, despre echilibru în partea profesională, spre finalul lunii vorbim de partea relaţională. Şi Mercur va intra acolo. Mercur şi Soarele în casa a 7-a se apropie de aspecte armonioase cu planetele din casa a 5-a, în Vărsător. Spre final vorbim de relaţii, iar în aprilie veţi vedea ceva mai mult.

Vezi AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru fiecare ZODIE / ascendent!

Urmăreşte aici horoscopul lunii martie pentru Balanţă şi cei cu ascendent în Balanţă, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel