Horoscop martie 2022 CAPRICORN / ascendent în CAPRICORN - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Horoscop martie 2022 pentru nativii zodiei CAPRICORN sau cei ascendent în CAPRICORN, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Capricorn / cei cu ascendent în Capricorn

Dacă aţi fost răsfăţaţii zodiacului până acum... Nu înseamnă că nu veţi mai fi răsfăţaţi. Din contră, Venus şi Marte ies din semnul vostru, unde v-a adus multe oportunităţi, dar v-au şi ţinut pe loc.

Poate aţi spus că nu se întâmplă nimic. Universul îţi dă, dar nu îţi bagă şi în traistă.

Mulţi poate v-aţi simţit foarte blazaţi în luna februarie pentru că Venus şi Marte, dacă nu le jucaţi voi, nici nu o să se întâmple nimic. Dar ies din semnul vostru şi se duc în casa a doua. Şi ştiţi care va fi preocuparea principală? Banii! Cum faci bani, cum îi înmulţeşti, cum îi cheltuieşti, cât ai în contul de economii. Poate nişte fonduri mutuale, poate nişte investiţii, poate mă uit de ceva oferte, poate renegociez. Ştiţi cum sunteţi? Toată luna aveţi multe şanse în această zonă.

Plus, să nu uităm că în casa a 3-a sunteţi plini de planete. Avem un stelium acolo o bună perioadă. Avem Soare, Mercur, Jupiter, Neptun. Şi atunci când vorbim de casa a 2-a în legătură cu casa a 3-a, vorbim de ce facem cu banii, de unde putem obţine mai mulţi. Sunteţi foarte preocupaţi de zona financiară, de cum să monetizaţi, cum să eficientizaţi bugetul, cum să creşteţi veniturile. Vorbim şi de asigurarea voastră, pentru că Venus şi Marte se duc în casa a 2-a lângă Saturn, guvernatorul vostru. 

Ştiţi ce vă recomandă astrele în luna martie? Educaţie financiară! Ce ar fi să te uiţi la un interviu, să citeşti o carte, să te uiţi ce au făcut alţii să îşi mărească veniturile, cum au negociat alţii. Poate voi vă implicaţi pentru cei dragi să îi ajutaţi să negocieze. Vă faceţi bancheri în luna martie.

Spre finalul lunii, Soarele se duce uşor în casa a 4-a. Va fi şi Mercur acolo. Asta înseamnă că puteţi să vă apucaţi de renovare, să vă mutaţi, să schimbaţi, sunt multe evenimente în familie.

Aş vrea să vă mai spun un lucru: Casa a 3-a, fiind atât de plină, nu ar strica să faceţi conexiuni între oameni, între domenii. Dacă mergeţi undeva, să vă folosiţi cunoştinţele. E o lună bună să vorbiţi, să discutaţi, să împărtăşiţi. Este o lună bună pentru a împărtăşi, mai ales dacă daţi de oameni care trec prin momente mai grele şi poate au nevoie de un specialist sau poate voi cunoaşteţi un specialist. Întrebaţi, cereţi şi vi se va spune cu siguranţă.

E o lună bună în care relaţiile cu fraţii şi surorile se pot schimba, mai ales dacă au fost mai controversate în ultima perioadă.

Bineînţeles, vreau să va atrag atenţia asupra chestiunilor administrative, birocratice, că deşi sunt aspecte destul de favorabile, pot apărea şi multe încurcături, încâlceli. E un caracter iluzoriu acolo, puţin haotic. Aveţi puţină grijă.

Vezi AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru fiecare ZODIE / ascendent!

Urmăreşte aici horoscopul lunii martie pentru Capricorn şi cei cu ascendent în Capricorn, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel