Horoscop martie 2022 pentru zodiile de FOC

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: captura video YouTube)
EXCLUSIV
(sursa foto: captura video YouTube)

Horoscop martie 2022. Daniela Simulescu, astrolog şi redactor-şef Astrosens.ro, vine cu predicţiile complete pentru luna martie, pentru zodiile de FOC:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 pentru zodiile de FOC

 

Horoscop martie 2022 Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Cu Venus şi cu Marte în casa a 11-a, se schimbă puţin planurile. De fapt, schimbarea se schimbă la voi în luna martie. 

În februarie, dacă mai ţineţi minte, cu Venus şi cu Marte în casa a 10-a, în Capricorn, totul a stagnat şi relaţia cu autorităţile a fost dificilă. 

Aduceţi-vă aminte că la horoscopul anului 2022, la începutul anului, v-am spus că trebuie să faceţi un pas înapoi. Şi asta a vrut să vă arate februarie, că nu e nimic grav să nu le ştiţi voi pe toate. E bine că sunt oameni care să vă înveţe şi să staţi un pas în spate, să îi ascultaţi. 

Acum, în martie, aveţi curaj să puneţi ideile voastre şi ale lor în aplicare. Veţi găsi oameni, veţi participa la evenimente, la şedinţe, vi se povestesc tot felul de exemple. În martie e nevoie de schimb de experienţă.

Să nu uităm că... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Berbec / cei cu ascendent în Berbec

Horoscop martie 2022 Leu / cei cu ascendent în Leu

Sunt două domenii importante pentru tine în luna martie. în primul rând relaţiile (cu partenerul, cu o persoană pe care o placi, cu familia, cu prietenii, toate). De ce? Pentru că Venus şi Marte vor intra în casa a 7-a, lângă Saturn. Vor fi testate toate relaţiile tale, mai ales cele care au şi o componentă financiară şi cele care au şi o componentă din aceasta de construire.

După care, al doilea domeniu foarte important în luna martie pentru tine este casa a 8-a, este zona resurselor. Poate mulţi dintre voi vreţi să faceţi un credit, o investiţie, o afacere, să începeţi să produceţi, să monetizaţi. E o lună foarte bună pentru asta.

Vă atrag atenţia că, dat fiind faptul că avem Soare, Jupiter şi Mercur lângă Neptun în Peşti, pot fi şi mici înşelăciuni. Veţi fi cei care înşelaţi ori veţi participa la anumite momente (nu grave, pentru că Jupiter vă şi susţine) - momente în care să fiţi puţin necăjiţi, că aţi crezut într-o idee, un proiect, un business. Sunt şi câştiguri, însă vorbim şi de nişte pierderi.

Cu atât de multe planete în casa a 8-a, vedeţi că tot ce ţine de zona de intimitate, sexualitate, senzualitate va reveni la suprafaţă. Nu înseamnă că ceilalţi din viaţa voastră vor vedea lucrurile astea, dar vor reveni şi vor fi analizate, discutate şi poate, dacă sunt probleme, să fie vindecate.

Vorbim de un proces de... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Leu / cei cu ascendent în Leu

Horoscop martie 2022 Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Pentru tine, e o lună statică. Spun asta pentru că Soarele este în casa a 4-a şi va sta lângă Jupiter, lângă Mercur, lângă Neptun. E adevărat că în casa a 3-a (Doamne ajută!) vor intra Venus şi Marte. Au fost în casa a 2-a şi ai simţit că nu ţi se întâmplă nimic financiar, că nu se activează nimic şi a fost frustrant. Acum, când intră în casa a 3-a începi să mai ieşi puţin din junglă, să zicem aşa. Îţi mai revii.

Ai aspecte foarte bune în tot ceea ce înseamnă familie. Luna martie poate veni cu vindecarea cuiva, cu alinarea sau cu o uşurare. Poate ai o rudă bolnavă sau poate ai pe cineva care este într-o relaţie toxică şi decide să se despartă, iar toată familia se bucură. Veţi auzi de multe evenimente pe plan familial, oamenii din jurul tău să aibă tot felul de iniţiative.

Poate să fie o lună în care poţi să te muţi sau să schimbi ceva acolo unde te-ai mutat, poţi să cumperi o casă, să faci o investiţie. E o lună bună pentru asta. Şi bineînţeles, poţi să îţi faci o grădină, să creşti legume, fructe. Cine ştie ce idei din acestea "domestice" vă vin în luna martie. Cu Venus - Marte în casa a 3-a, este o lună bună pentru cei care vor să... Citeşte mai departe horoscopul lunii martie 2022 pentru Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Citeşte AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru TOATE zodiile!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel