Horoscop martie 2022 PEŞTI / ascendent în PEŞTI - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Horoscop martie 2022 pentru nativii zodiei PEŞTI sau cei ascendent în PEŞTI, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Peşti / cei cu ascendent în Peşti

O lună extraordinară pentru voi! Luna Nouă de pe 2 martie este în semnul vostru. Este o perioadă bună pentru noi începuturi. Conjuncţia "magică" Soare-Jupiter pe 5 martie este în semnul vostru. Bucurie, încredere şi se rezolvă anumite lucruri!

Venus - Marte intră în casa a 12-a. Aici s-ar putea să fie nevoie să renunţaţi la un loc de muncă, ori să pierdeţi o persoană, să pierdeţi nişte relaţii, nişte prietenii, dar ştiţi ce se întâmplă în luna martie? Scăpaţi de ceva toxic sau curăţaţi ceva din viaţa voastră, astfel încât să lăsaţi spaţiu. Dacă aveţi senzaţia că aveţi goluri, spaţii, bate vântul pe undeva, nu e de speriat. Pentru că toate aspectele pe care le aveţi în martie vă dau credinţă. Ştiţi credinţa aceea pură, sfântă şi nu mă refer doar la credinţa legată de religie, mă refer la credinţa în propria persoană.

Ştiţi ce v-aş recomanda în martie? Să vă bucuraţi, să vă uitaţi la comedii, să ieşiţi în oraş, să vă cumpăraţi lucruri, să fiţi generoşi, să începeţi lucruri, să vă răsfăţaţi. Chiar aveţi nevoie să vă răsfăţaţi şi să acceptaţi când se întâmplă şi lucruri neplăcute cu cei dragi care nu depind de voi şi să nu vă contaminaţi atât de mult cu suferinţa celorlalţi. Este o lună în care să acceptaţi că lumea în care trăim presupune şi suferinţă şi să o acceptaţi, dar să nu vă contaminaţi cu ea.

Este o lună în care puteţi avea revelaţii, în care să nu mai staţi în negare, mai ales dacă aveţi un viciu, dacă aveţi o problemă, dacă aveţi un obicei nesănătos, toxic. Ziceţi "Dom'le, mi-au zis mulţi că asta nu e bine până acum, dar eu nu am vrut să cred. Hai să văd ce pot să fac".

Veţi vedea că, pe moment, lucrurile nu se întâmplă, nu vine aşa, de pe o zi pe alta şi trebuie să găsiţi o modalitate prin care să scăpaţi de acel obicei şi vă daţi seama că nu puteţi să renunţaţi de tot. Trebuie să găsiţi o metodă de echilibrare sau o înlocuire.

Pentru cei care aţi trecut prin momente grele în ultimele luni, indiferent că au fost în mod direct în viaţa voastră sau momente grele din cauza unor persoane apropiate, în luna martie este vorba de credinţa aceea, să vă găsiţi o luminiţă în interiorul vostru şi să vă daţi seama că s-au întâmplat multe lucruri grele şi că aţi trecut peste ele, că o puteţi lua de la capăt şi că nu e cazul să mai staţi pe loc din cauza unor persoane. Persoanele respective nu vă ţin pe loc, voi vă ţineţi pe loc. Veţi dori o expansiune. E o lună despre renunţare, dar şi despre umplerea unui gol interior cu lumină, cu încredere, cu speranţă. 

E luna în care o puteţi lua de la capăt, îi puteţi ajuta pe alţii. E o lună plină de credinţă, de bucurie interioară. Puteţi să vă bucuraţi de orice: de un trandafir, de un borcan cu dulceaţă, de o perdea, de curtea voastră, de o plimbare, de un muzeu. E o lună de bucurie. E o lună în care să înlocuiţi ceva putred, găunos, cu ceva ce vă face să zâmbiţi, să vi se descreţească fruntea, să accesaţi alte planuri ale umanităţii, să cunoaşteţi poveşti. 

Cu toate aspectele din casa a 12-a, nici nu mai contează! Vorbim de faptul că aveţi în casa I Soare, Jupiter, Neptun şi Mercur. E o lună de anesteziere. De fapt asta este soluţia în renunţarea unui obicei toxic şi adoptarea unuia mai sănătos: să vă anesteziaţi anumite simţuri, mai ales acelea care nu vă fac bine. Sau să vă anesteziaţi anumite obiceiuri, să găsiţi resurse interioare să mergeţi mai departe, indiferent de vârstă, de statut, de educaţie.

Este o lună în care să vă puneţi din nou în mişcare. O să vorbim apoi despre ce se va întâmpla în aprilie. Nu uitaţi un lucru: la final de lună, după 20 martie încolo, vorbim şi de partea financiară care va deveni mult mai importantă.

Dar, până atunci, să vorbim despre împăcare, credinţă, bucurie interioară şi de a fi una cu Universul în care trăim, să ne dăm seama că suntem mici, că lumea e mare şi că nu are rost să ne pierdem timpul şi viaţa, că doar una avem. Nu are rost să ne pierdem timpul cu tot felul de evenimente micuţe cărora noi le dăm importanţă pentru că ne e frică de propria persoană.

Vezi AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru fiecare ZODIE / ascendent!

Urmăreşte aici horoscopul lunii martie pentru Peşti şi cei cu ascendent în Peşti, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel