Horoscop martie 2022 TAUR / ascendent în TAUR - VIDEO

astrosens Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
(sursa foto: Pixabay)
EXCLUSIV
(sursa foto: Pixabay)

Horoscop martie 2022 pentru nativii TAUR sau cei ascendent în TAUR, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Taur / cei cu ascendent în Taur

Luna Martie este explozivă pentru voi!

Venus, guvernatorul vostru, intră în casa a 10-a. La fel şi Marte, care ţine de relaţii, parteneriate. Casa a 10-a este ocupată de Saturn.

Cariera e foarte importantă în martie.

Deşi lucrurile nu se întâmplă, deşi nu se întâmplă nimic palpabil, concret, sunteţi mânaţi în proiecte îndrăzneţe, în proiecte la care nu v-aţi fi gândit. O să simţiţi că vă e frică, că nu aveţi curaj şi încredere în voi, însă important e că sunteţi scoşi în faţă.

Vă spuneam anul trecut că dacă nu aţi făcut o schimbare, o să o faceţi anul acesta. În martie puteţi să faceţi aceste schimbări.

Dar nu vorbim de schimbările bruşte. Staţi voi aşa într-o seară să vă gândiţi, să meditaţi ce aţi putea schimba. Chiar şi cu frica sau lipsa de încredere pe care o aveţi, căutaţi să vorbiţi cu şefii să vă îndrume sau găsiţi-vă un mentor ă vă explice, să vă direcţioneze.

Poate să fie o lună în care decideţi să plecaţi de la un loc de muncă, mai ales că Marte se va apropia de Saturn şi va aduce multe frustrări. Să ştiţi că, în martie, frustrarea la locul de muncă vine şi cu multe şanse. Când o să simţiţi în martie că totul bubuie în jurul vostru din punct de vedere profesional, înseamnă că acolo stă să se întâmple ceva. Ca în fotbal: pluteşte golul! Când au fost multe rateuri şi simţi că trebuie să vină golul.

Staţi liniştiţi, că o să vină golul! Şi bazaţi-vă pe ceilalţi, pentru că în casa a 11-a, până pe 20 martie aveţi Soarele, Jupiter şi Mercur, care va sta acolo până pe data de 27 martie.

Ar fi păcat să nu vă bazaţi pe ceilalţi. Primiţi ajutor de la cine nu vă aşteptaţi. Important e să-l primiţi şi să nu vă bazaţi doar pe voi. Nu este luna în care să vă bazaţi doar pe voi. Ascultaţi sfaturile şi puneţi în aplicare şi ce zic ceilalţi. Vă trebuie puţin curaj.

Vezi AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru fiecare ZODIE / ascendent!

Urmăreşte aici horoscopul lunii martie pentru Taur şi cei cu ascendent în Taur, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel