Horoscop martie 2022 VĂRSĂTOR / ascendent în VĂRSĂTOR - VIDEO

astrosens Team |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Horoscop Vărsător. Sursă foto: Pixabay
EXCLUSIV
Horoscop Vărsător. Sursă foto: Pixabay

Horoscop martie 2022 pentru nativii zodiei VĂRSĂTOR sau cei ascendent în VĂRSĂTOR, prezentat de astrologul şi redactorul-şef Astrosens.ro, Daniela Simulescu:

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. 

LUNA NOUĂ PEȘTI DE PE 2 MARTIE

Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

CONJUNCȚIE SOARE-JUPITER PE 5 MARTIE

Sau cum mai este ea denumită în teoria astrologic: "cea mai fericită zi a anului". Este ziua în care Soarele şi Jupiter fac o conjuncţie. Jupiter stă de obicei cam un an într-o zodie şi se întâlneşte la un moment dat cu Soarele, care parcurge cele 12 zodii în decursul unui an.

Soarele este cea mai mare stea din sistemul nostru solar şi oferă scheletul nostru astrologic, partea de personalitate, baza noastră. Soarele reprezintă caracteristicile generale pe care le împarţi cu cei care s-au născut în zodia ta.

Jupiter, Marele Zeus, reprezintă expansiunea, optimismul, reprezintă deschiderea minţii, înţelepciunea, dreptatea, fără limite. Aduce prosperitate, aduce posibilitatea de a acumula, aduce încredere.

Când cele două planete se întâlnesc, putem folosi ziua respectivă pentru activități care să ne bucure sau care să ne vindece. 

LUNĂ PLINĂ ÎN PEȘTI PE 18 MARTIE

Această Lună Plină va fi destul de activă mai ales în astrogramele celor cu marcaj de Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tendința principală va fi aceea de renunțare, când de fapt este vorba de o confuzie puternică interioară. 

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ PE 20 MARTIE

Începe primăvara din punct de vedere astrologic! Ziua este egală cu noaptea, iar după 20 martie, ziua se va lungi, iar iarna se va scurta, asta până la echinocţiul de toamnă, când ziua se va micşora tot mai mult, iar noaptea se va mări.

 

Horoscop martie 2022 Vărsător / cei cu ascendent în Vărsător

Să respirăm împreună de trei ori! De ce spun asta? Pentru că luna februarie nu a fost plăcută, cu Venus-Marte în casa a 12-a lângă Pluto (a fost pe acolo şi Mercur).

Dar iată că pe 6 martie, Venus şi Marte intră în semnul vostru şi vă împing de la spate şi vă puteţi schimba garderoba, vă puteţi apuca de sport, puteţi ieşi în oraş, puteţi cunoaşte oameni, puteţi să faceţi ce vreţi voi.

Pentru că aceste planete se apropie de Saturn, vreau să vorbim despre sănătate. Vă atrag atenţia că este importantă sănătatea în luna martie. După care, vă atrag atenţia că este o lună în care vă puteţi schimba garderoba şi este o lună în care să vă consumaţi furia. Marte va veni cu multă furie la pachet şi când se va întâlni cu Saturn, provoacă frustrare. Voi aţi vrea să ieşiţi din starea asta, să fiţi detaşaţi, liniştiţi. Mai greu în luna martie. De aceea, vă recomand cât mai multă mişcare. Cât se poate. Plimbaţi-vă, ieşiţi, mergeţi la sală. Evitaţi situaţiile conflictuale. Dacă ştiţi că în familie este risc de violenţă domestică, v-aş ruga să aveţi grijă. Sunt mari şanse ca unii dintre voi să fiţi şi agresori, şi victime. Cei care vă ştiţi cu aceste probleme, încercaţi să ţineţi lucrurile sub control.

Dar altfel, este o lună în care să vă vindeţi altfel, să vă bucuraţi de propria persoană, indiferent de vârsta pe care o aveţi. O lună în care să celebraţi cine sunteţi, cu toată experienţa voastră. 

Dacă sunteţi singuri, puteţi ieşi la agăţat. Dacă sunteţi într-o relaţie, puteţi să reaprindeţi pasiunea. Şi pentru cei care aţi avut o lună februarie lipsită de încredere, foarte epuizantă, sleită, nu aţi dormit, nu aţi mâncat, nu au ieşti lucrurile cum v-aţi fi dorit, în luna martie puteţi să construiţi din nou pentru că Venus se apropie de Saturn şi zice "Hai!". Marte se apropie de Saturn, creează frustrare, dar vă dă răbdare, vă arată că lucrurile vin în timp.

Hai să vorbim de sectorul cel mai aspectat din luna martie: Bani! Puteţi să faceţi şi bani, dar îi veţi şi cheltui. Cum îi primiţi, aşa se duc! Şi se duc, se duc, se duc! Şi s-ar putea să nu cheltuiţi doar banii voştri. S-ar putea să îi cheltuiţi şi pe ai partenerului/ partenerei. Sau partenerul să vină la voi să vă propună ceva de cumpărat şi voi să ziceţi da. Pentru bugetul la comun, e o lună care s-ar putea să creeze nişte şicane. Aveţi grijă cum le negociaţi şi aveţi grijă cât de generoşi sunteţi. E o lună în care puteţi să fiţi generoşi, dar să aveţi grijă cu cine. Nu daţi oamenilor care vă păcălesc, ci oamenilor care chiar merită sau au nevoie. Sunteţi mai apropiat de zona voluntariatului, de umanitate, de a avea grijă de alţii.

Data de 5 martie, când avem cea mai "fericită" zi a anului, e importantă pentru a fi generoşi. Puteţi să mergeţi la în adăpost de animale, să găsiţi o persoană care are nevoie de ajutor sau găsiţi o fundaţie care se implică în vieţile celorlalţi, faceţi o donaţie, hrăniţi pe cineva, creşteţi o plantă. E nemaipomenită luna martie pentru asta.

Dacă ar fi să ne uităm aşa, în luna martie e bine să vă consumaţi energia ca să nu aveţi furie. Furia este bună şi productivă dacă o investiţi în ceva sănătos. Este o lună în care puteţi să aveţi mai mulţi bani, puteţi să şi cheltuiţi şi de asemenea, să aveţi mai multă încredere în talentele voastre. Când vorbim de casa a 2-a, vorbim şi de ce ştiu eu să fac şi de cum ştiu eu să fac mai bine, că poate la serviciu apare un proiect şi e nevoie de cineva care să vorbească o anumită limbă, să fie nevoie de cineva care să fie mai curajos şi vă oferiţi. Nu veţi primi neapărat o primă, dar veţi fi luat în calcul şi o să ţină minte oamenii pentru când vor veni propuneri viitoare de prime, bonusuri. Deci, folosiţi-vă talentele în luna martie, profitaţi de ele.

Tot Marte o să vă ajute, că dacă sunteţi curajoşi şi furia o investiţi în ceva sănătos, veţi avea rezultate uimitoare. Vă rog, totuşi, să nu fiţi voi cei care porniţi conflicte doar pentru a vă simţi din nou validat. Dacă se întâmplă lucrul ăsta, înseamnă că înăuntrul vostru e un gol, e o lipsă. Iar, cu Venus şi cu Marte în casa I la voi, orice gol pe care îl veţi găsi, faceţi-i un plin din tot felul de activităţi.

Vezi AICI horoscopul lunii martie 2022 pentru fiecare ZODIE / ascendent!

Urmăreşte aici horoscopul lunii martie pentru Vărsător şi cei cu ascendent în Vărsător, prezentat de astrologul Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel