Horoscop MARTIE 2023. Previziuni complete pentru Berbec/Ascendent în Berbec

Autorul articolului: Gentiana Mocanu-Pavel |
Data publicării:
| Categorie: Horoscop lunar
Freepik.com
EXCLUSIV
Freepik.com

Vrei să știi cu ce vine luna MARTIE pentru nativii zodiei Berbec? Redactorul-șef Astrosens.ro și astrologul DC News, Daniela Simulescu, aduce previziuni importante!

Horoscop Berbec/Ascendent în Berbec MARTIE 2023

Cum va fi luna martie pentru acești nativi? Încă de la început, trebuie să știi că luna martie va fi cea mai importantă din an. Asta se datorează lui Saturn care intră în Pești de pe 7 martie și lui Pluto care începe tranzitul în Vărsător de pe 23 martie. Totodată, pe 25 martie, vom scăpa și de Marte în Gemeni. Așadar, urmează o lună memorabilă.

Berbecii sau cei cu ascendentul în Berbec trebuie să fie foarte atenți la luna care urmează. Mai ales pentru că Saturn o să intre la începutul lunii în Casa a 12-a. Așa că, în afară de job, de relații sau de alte aspecte, trebuie să ai mare grijă la sănătate! Această grijă trebuie să primeze pentru tine în martie, dar și nevoia de a pune preț pe calitate și nu pe cantitate.

Este foarte important să alegi calitatea în orice domeniu al vieții tale sau în orice acțiune vei întreprinde.

Casa a 12-a are și o componentă legată de pierderi. Cum Saturn guvernează și Casa a 10-a, dar și a 11-a, s-ar putea să fie anumite pierderi legate de anturajul tău sau de profesia pe care o ai. Pot apărea neajunsuri, menite să te ducă spre o altă direcție.

Saturn în Pești o să stea aici câțiva ani, până când va intra în semnul tău și te pregătește. Îți face curățenie, te duce în trecut, îți aduce aminte de toate traumele nerezolvate sau de toate evenimentele pe care nu le-ai confruntat până acum. Din martie, o să vrea să faci pace cu toate acestea, astfel încât să te construiești din nou. Să renaști din propria cenușă.

Marte va ieși din semnul Gemenilor pe 25 martie și asta este o veste bună pentru tine. Te-a ajutat să te duci în mai multe direcții, dar începând de la această dată, Marte va intra la tine în Casa a 4-a. Deci, cu Saturn în Casa a 12-a și cu Marte în Casa a 4-a, este cazul să începi să construiești o bază. Poate fi vorba de o familie, de un nou proiect sau de un "tu" mai îmbunătățit.

Aceste două case poartă numele de "case de apă". Sunt case de emoție, de retragere, de liniște și de stat în spatele cortinei.

Nu uita că Jupiter și Venus sunt amândouă în semnul tău, așa că este momentul să devii altcineva. Fizic, mental, emoțional. Însă nu vei trece prin cele mai frumoase evenimente, ci va trebui să fii provocat.

În cazul în care nu te provoci tu, o să te provoace alții, nu te teme. În luna martie va fi nevoie să demonstrezi, fiindcă doar așa poți ieși dintr-o letargie.

Pe 20 martie, Soarele intră în semnul tău - începe zodia Berbecului. Vine echinocțiul de primăvară, deci multă energie, iar pe 21 martie, va fi și o Lună Nouă în Berbec.

Ai foarte multe aspecte importante în luna care urmează. Să nu uităm nici că Pluto se duce în Casa a 11-a, așa că o să vezi altfel și viitorul. Dar până la a construi ceva pentru viitor, este extrem de util să pui preț pe calitate.

Așadar, fii mai atent la sănătate în martie și realizează o selecție mult mai atentă a anturajului.

Îți recomandăm să citești și: Beneficiile lui Venus în Berbec pentru fiecare zodie/ascendent între 20 februarie și 17 martie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Astrosens și pe Google News

Articole similare
Cele mai noi articole
Trend - Top citite
Get it on Google Play


DC Media Group Audience


pixel